Шоу-бізнес - сторінка 8

Позитив змінив колір свого волосся (ФОТО)

  • 2022-02-20 15:51:25
  • перегляди: 0

Відомий український репер Позитив шокував своїми кардинальними змінами у соціальних мережах.У Інстаграм артист показав, як вирішив змінити свою зовнішність. Тепер Олексій Завгородній став блондином.На нових фото репер позував у total black look. Артист одягнув чорні штани, светр та об’ємну куртку.Новий імідж Позитива вразив фанатів, які пишуть йому безліч компліментів. Переглянути цей допис в Instagram Допис, поширений Oleksii Zavgorodnii (@positiff)

Белла Хадид выбрала для вечеринки уютный ретро-шик

  • 2022-02-20 15:18:19
  • перегляди: 0

Супермодель с красным чемоданчиком гуляет по Нью-Йорку. Поклонники опознали в необычном аксессуаре игровое поле для игры в нарды За минувшие сутки Белла Хадид произвела сразу два модных фурора — сначала появилась на подиуме Michael Kors вместе с подругами-супермоделями, а затем, практически обнаженная, снялась в рекламе Versace вместе с сестрой Джиджи. Третий, пошел! Для дружеской вечеринки 25-летняя звезда фэшн-индустрии выбрала уютный ретро-шик в теплых коричневых тонах: мягкие широкие брюки из вельвета, кашемировое пальто в старомодную клетку и очаровательные меховые наушники вместо шапки. Особое внимание поклонников привлек яркий красный чемоданчик в руках у Беллы — как оказалось, доска для игры в нарды. А выглядит как эффектный клатч! Ах вот зачем, оказывается, модные бренды — от Louis Vuitton до Jil Sander — повально начали производить подобные игровые площадки.

Elle

Камалія, Комаров та Павлік: українські зіркові подружжя із великою різницею у віці

  • 2022-02-20 14:30:32
  • перегляди: 0

Кажуть, коханню кожен вік підвладний.

Цей вислів також доводять на власному прикладі відомі українські пари, попри велику різницю у віці, створили міцну сім'ю. Редакція ТСН.ua пропонує пригадати 5 пар українського шоубізу, які не переймаються через вік та поринули у кохання з головою.

Віктор Павлік і Катерина Реп'яхова – 28 років

У травні 2020 року тоді ще 54-річний народний артист України одружився зі своєю концертною директоркою Катериною Реп'яховою, яка молодша на 28 років. Цю історію можна було б навіть екранізувати, адже від дитинства Катя була фанаткою зірки, ходила на його концерти та навіть зробила спільне фото з кумиром, коли ще була маленькою.

Доленосне знайомство зі співаком відбулося у готелі у Миколаєві, де артист та його фанатка зупинилися після концерту. Номери майбутнього подружжя опинилися поряд.

У грудні 2019-го Павлік освідчився молодій коханій, а у травні 2020 року закохані розписалися. Пара часто жартує про свою різницю у віці. Оскільки, Павлік навіть старший за свою тещу.

15 червня цього року у пари народився син Михайло.

Камалія і Мохаммад Захур – 22 роки

Популярна українська співачка Камалія молодша від коханого, пакистанського мільярдера Мохаммада Захура на 22 роки. Зіркове подружжя познайомилося 18 років тому на одній із закритих вечірок. За тиждень вони почали жити разом, а 2003 року одружилися.

Зараз подружжя виховує 7-річних двійнят – Арабеллу та Мірабеллу.

Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко – 15 років

Подружжя телеведучих Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко мають різницю у віці у 15 років. Вперше Дмитро побачив Олександру 2016 року на конкурсі "Міс Україна", де дівчина брала участь, а ведучий був суддею. Однак їхні стосунки почалися пізніше, коли Комаров запросив Кучеренко до себе в офіс. Там вони провели чотири години за цікавою бесідою. Тоді між ними промайнула іскра.

Під час участі у "Танцях з зірками" Олександра та Дмитро вже були парою, але ретельно це приховували. До весілля закохані зустрічалися два роки, але не жили разом. З'їхалися вони лише після реєстрації стосунків у червні 2019 року у Єрусалимі. Закохані багато подорожують та насолоджуються одне одним.

Оля Полякова та Вадим – 15 років

Кохання співачки Олі Полякової та бізнесмена Вадима зародилося 2003 року. Тоді 19-річна артистка виступала на кораблі, на дні народження майбутнього чоловіка. Вадим, який був одружений, одразу закохався. Невдовзі чоловік розлучився з першою дружиною, і вже 2004 року пішов під вінець з Олею. Різниця у віці у 15 років не стала перешкодою для міцного шлюбу. Оля розповідала, що разом їм дуже весело.

Пара виховує двох доньок – 16-річну Марію та 9-річну Алісу.

Юлія Думанська і Григорій Козловський – 20 років

2018 року співачка Юлія Думанська, якій на той момент було 27 років, вийшла заміж за львівського бізнесмена Григорія Козловського. Чоловік старший за свою обраницю на 20 років.

За місяць артистка оголосила про вагітність. Красуня подарувала підприємцю четверту дитину – доньку Діану, яка стала для артистки первістком. У травні минулого року у пари народився син, якого назвали Яремою.

Нагадаємо, раніше редакція сайту ТСН.ua підготувала добірку фото зірок за 40, які мають розкішний вигляд у бікіні. Українські та голлівудські зірки на власному прикладі доводять, що вік - не перешкода красі.

Анна Тринчер призналась, что пережила абьюзивные отношения

  • 2022-02-20 14:18:20
  • перегляди: 0

К счастью, эти отношения длились недолго. Украинская певица и актриса Анна Тринчер уже почти год встречается с блогером Александром Волошиным.

Звезда часто публикует общие фото и видео, на которых изображена вместе со своим любимым. Александр же, в свою очередь, иногда может устроить пранк над невестой. Конечно, Аня об этом рассказывает в соцсетях.

Впрочем, некоторые пользователи убеждены, что Александр обращается с любимой слишком грубо. Но Аня поделилась, что в свое время была в абьюзивных отношениях.

«После того, как я в прошлом пережила абьюзивные отношения, я больше такого не допущу. Я подвергалась моральному и физическому абьюзу. Эти отношения продолжались около трех месяцев. И такого ада в моей жизни больше не будет. Я очень хорошо усвоила урок», — рассказала Анна. Экс-любимый сделал Анне очень больно. Из-за него она похудела на 10 килограммов. Также она боялась снова вступать в отношения.

Поэтому они с Александром даже не позволяют себе повышать голос друг на друга. А если кто-то из них это сделает, то сразу извиняется.

ТСН

Христина Соловій заявила, що російський репер вкрав у неї пісню

  • 2022-02-20 14:12:18
  • перегляди: 0

Співачка не назвала ім’я артиста, але схоже, йдеться про Пашу Ізотова та трек “Нежно”, який підкорює TikTok, пише “Главком”.

Російський репер наклав реп на перший хіт Христини Соловій – пісню “Тримай”. Також він залишив приспіви у виконанні співачки, але змінив її голос. Окрім того, завжди стримана Соловій назвала репера “московським х**м” і порівняла його вчинок із путінською агресією проти України.

“Спаплюжив мою пісню, спотворив мій голос і навалює з нею свій руський реп у тіктоках та ютубі. Просто вкрав, присвоїв моє без дозволу, і тепер я маю “поділитися” офіційно. Чим не путінська стратегія відбирати території та присвоювати українську культуру?” – написала Соловій.

Також зараз російський репер “тероризує” її команду, юристів та інших українських артистів, щоб “очистити права”.

Після посту співачки, у репера з’явилось багато хейтерів, які пишуть, що він незаконно присвоїв пісню.

Також сам Ізотов написав, що вони з Христиною самі вирішать це питання та зазначив, що треку вже шість років. Окрім того, він виправдовує себе тим, що в підписі до відео в ютубі вказав Христину Соловій як авторку пісні-першоджерела “Тримай”.

Осадча та Горбунов показали, яку вечірку влаштували з нагоди 5-річчя сина

  • 2022-02-20 14:03:19
  • перегляди: 0

Зіркове подружжя, ведучі шоу "Голос країни" Катерина Осадча та Юрій Горбунов відсвяткували день народження старшого спільного сина.

Так, 18 лютого Івану виповнилося п'ять років. З цієї нагоди, у суботу, пара влаштувала для малечі вечірку. Її тематика – улюблений мультик іменинника та багатьох дітлахів – "Щенячий патруль". Знімки та відео зі святкування зірки запостили у своїх Instagram-stories.

Так, святкова зала ресторану була прикрашена відповідно до стилю вечірки, з фотозоною та повітряними кульками. Зіркові батьки запросили аніматорів, які, зокрема, влаштували шоу мильних бульбашок.

"Дитячі свята – улюблені свята! Івасику 5", – поділилася ведуча "Світського життя".

Також на іменинника та його гостей чекав великий кенді-бар з різноманітними солодощами.

Дивіться повні випуски шоу "Голос країни" на 1+1 video.

Читайте також:

Осадча та Горбунов привітали сина з першим ювілеєм та показали його архівні фото

Зірка "Сватів" Анна Кошмал приголомшила схожістю з маленьким сином: "Мамина копія"

Кайя Гербер выбрала для прогулки классическое пальто в клетку

  • 2022-02-20 13:57:22
  • перегляди: 0

Модель делает ставку на бессменную классику С приближением весны вопрос «Какую верхнюю одежду носить?» возникает сам собой. Без сомнений, самый практичный и многофункциональный вариант — пальто. Его легко стилизовать в повседневных образах, миксуя и с каблуком, и с плоской подошвой, обыгрывая в любых интерпретациях. Самый беспроигрышный вариант и выгодная инвестиция, конечно же, классика. Если у вас ещё нет того самого идеального пальто или вы хотите обновить его, в качестве референта для вдохновения взгляните на Кайю Гербер.

Модель выбирает двубортное пальто классического бежевого цвета в клетку. А заодно демонстрирует, как носить его, если вы любитель расслабленных и непринужденных образов. Кайя миксует пальто с белой футболкой, темно-синими брюками свободного кроя и кроссовками аdidas. Пожалуй, самое удобное комбо на каждый день.

Elle

В образі нареченої: 19-річна донька Кейт Мосс вийшла на подіум під час Тижня моди в Лондоні

  • 2022-02-20 13:51:18
  • перегляди: 0

Супермодель Кейт Мосс активно просуває свою юну дочку у модельному бізнесі, тому 19-річна Ліла стає однією з головних моделей багатьох престижних показів. Минулого року дівчина сяяла на шоу Fendi, Miu Miu та Versace, а вчора з'явилася на Тижні моди.

Ліла продефілювала на показі британського дизайнера Richard Quinn, колекції якого завжди відрізняються особливою креативністю та епатажем. Дівчина представила весільний образ, який складався з білої атласної мінісукні, щільних колготок та туфель-човників. У руках Лілі несла гарний букет квітів, а на її голові був обруч із бісером.

Нагадаємо, що в межах цього показу на подіум вийшла і супермодель Ірина Шейк, проте її образи були досить дивними.

Читайте також:

У вельветовому вбранні: 19-річна дочка Кейт Мосс на модній вечірці

У леопардовому кардигані і без макіяжу: 19-річна дочка Кейт Мосс на ланчі у Лондоні

У шкіряному аутфіті: Ліла Мосс сходила на святкову вечерю з нагоди дня народження її мами Кейт Мосс

Леся Нікітюк показала стильний багатошаровий образ

  • 2022-02-20 13:45:48
  • перегляди: 0

Українська ведуча та блогер Леся Нікітюк показала модний багатошаровий образ. У трендовому аутфіті ведуча з'явилася в компанії української співачки Наді Дорофєєвої, разом із якою потанцювала під нову пісню артистки "Різнобарвна". Відповідний ролик Леді Ле опублікувала у соціальній мережі.
Читайте також: Леся Нікітюк продемонструвала нескінченно довгі ноги

@lesia_nikituk
На відео в Instagram Stories знаменитість показалася в чорних Челсі на грубій підошві, укорочених світлих джинсах, масивній джинсовій куртці варенці світлого відтінку, під яку надягла джинсову сорочку синього кольору та чорну водолазку. Модний лук, який стане відмінним вибором на теплу весняну погоду, знаменитість завершила сонцезахисними окулярами і високим хвостом, залишивши обличчя без макіяжу.

@lesia_nikituk
Автор: tvgid.ua

Ким Кардашьян показала самые ценные предметы своего дома

  • 2022-02-20 13:36:35
  • перегляди: 0

Ким Кардашьян показала самые ценные предметы своего дома Для журнала Vogue

Ким Кардашьян стала героиней мартовской обложки американского журнала Vogue. По этому случаю Ким решила во второй раз пригласить к себе в гости редакторов издания, чтобы показать самые любимые и важные предметы своего дома в Калифорнии.

Полностью серое здание в минималистичном стиле наполнено несколькими ценными для звезды вещами (и это вовсе не драгоценности). К примеру, в ролике Кардашьян рассказывает о рисунках своей дочери Норт, которые находятся на кухне, и об альбоме с фотографиями и письмами к детям, сделанными в память о самых ярких семейных моментах. Она также показала баскетбольную площадку, расположенную на заднем дворе дома, и небольшой луг с овощным садом. «Мы выращиваем собственные овощи и фрукты. Собираем их всей семьей и едим просто с грядки», — признается Ким.

Напоследок звезда повела команду Vogue к своим машинам. Автомобили Lamborghini, Rolls-Royce и Maybach полностью выполнены в цвет дома: «Я хотела, чтобы мои машины выглядели гармонично. У меня серый дом, и я решила, что они должны соответствовать ему по цвету».

Напомним, ранее Ким Кардашьян уже показывала журналу Vogue свой дом. В 2019 году редакторы издания приезжали к ней для съемок рубрики «73 вопроса».