Шоу-бізнес - сторінка 7

Анна Трінчер розповіла, коли відбудеться її весілля із Волошиним

  • 2022-02-20 18:30:18
  • перегляди: 0

Українська актриса, співачка і блогер Анна Трінчер розповіла, коли відбудеться її весілля з блогером Олександром Волошиним. Детальніше про це розповідає Час-Дій. Коментар: “Ми планували весілля цього літа, в серпні, але у нас вже намічається купа справ і проєктів, тому, швидше за все, перенесемо або на осінь, або на наступний рік. Подивимося, як вийде. Ми не поспішаємо, у нас є час накопичити грошей і спланувати все максимально круто. Весілля – один раз в житті, і хочеться зробити його неймовірним“, – сказала Трінчер. Також зірка поділилася і іншими “наполеонівськими” планами на найближчий рік. Коментар: “У мене цілі діляться на матеріальні і духовні. Що стосується матеріальних, то це – досягти мітки в 5 млн підписників в Instagram, набрати мільйон переглядів в сторіс, побачити 10 своїх треків в топ-чартах Apple і Spotify, отримати по 10 млн переглядів в кліпах, досягти певного заробітку. До духовних цілей я додала пізнати себе, вирішити свої дитячі травми, продовжити роботу з коучем по емоційному інтелекту, прочитати певну кількість книг і почати повністю правильно харчуватися“, – додала Аня. Читайте також: Суд дозволив домашньому насильнику з Рівненщини виплачувати штраф у розстрочку Джерело Стати автором!Якщо Ви хочете вести свій блог на сайті Час-Дій, напишіть нам: [email protected]

Бойкот «Володаря перснів»: чому трейлер культової історії віщує крах серіалу

  • 2022-02-20 18:27:27
  • перегляди: 0

Американська телекомпанія Amazon Prime представила перший тизер свого попередньо найграндіознішого серіалу, який ще задовго перед релізом потрапив у чорний список глядацької аудиторії.
13 лютого під час реклами між трансляцією Super Bowl – щорічний фінал Національної футбольної ліги – на телебаченні показали перший трейлер приквелу до трилогії про всесвіт відомого англійського письменника Джона Толкіна «Володар перснів: Кільця влади».
За офіційними даними, ролик переглянули лише за добу переглянули 257 мільйонів людей. Та за відгуками серіал встановив абсолютний антирекорд.

“Володар перснів” на мільярд: не все золото – що блистить
Інформація про виробництво повністю нової магічної історії, що розповідатиме про часи влади могутнього мага Саурона за тисячі років до подій у всесвітньо відомій кінотрилогії Пітера Джексона, вперше з’явилась ще у листопаді 2017 року. Тоді кіностудія Amazon Prime придбала у Warner Bros. права на кіновсесвіт за рекордну суму в історії компанії – 250 мільйонів доларів. На позицію шоуранерів запросили Джона Пейна та Патріка МакКея. Головні ролі отримали зірка «Гри престолів» Роберт Арамайо та менш відомий актор театру Овейн Артур. Загальний бюджет усіх офіційно оголошених 5 майбутніх сезонів, за офіційними даними, може досягти мільярда доларів. Та чи вдасться серіалу виправдати такі величезні затрати?
Перша перешкода для творців виникла ще минулого року, коли на офіційній сторінці в Інстаграмі опублікували портрети головних акторів проєкту. Частина з них були темношкірої зовнішності – неканонічної в першоджерелі. Окрім цього, користувачі звернули увагу на дивну схожість героїв на образи із «Гри престолів». Однак так звана тенденція обливати телесеріал брудом нормалізувалась вже після випуску минулого тижня офіційного тизер-трейлера. Фанати «налетіли», насамперед, на неканонічні сюжетні лінії та неприпустимі, як на такий бюджет, візуальні та анімаційні ефекти.
Реакція була настільки бурхливою, що досі неперевершені новозеландські краєвиди не отримали ніякої відзнаки. Та що казати – в соцмережах появились цілі протести проти адаптації культової історії.
Зло не здатне створити нічого нового
Скажімо, зайшовши в коментарі до офіційного тизера на Ютубі, в очі втрапляє фраза, яку опублікували тисячі користувачів різних національностей.
«Зло не здатне створити нічого нового. Воно може лише спотворити й знищити те, що було винайдено силами добра». Ця цитата, яка належить самому Толкіну, стала гаслом для спільного «ополчення» проти нової історії із всесвіту Середзем’я.
Тим не менш, попри весь негатив, схоже, це не завадило компанії отримати бажані високі рейтинги. Та невідомо, чи зможуть вони «втриматись» і на наступних сезонах, роботу над якими почали ще до прем’єри першого. Нагадаємо, що вона відбудеться 2 вересня цього року на платформі Amazon Prime. Нові епізоди виходитимуть за типовою схемою американського телебачення – раз на тиждень.
Данило Романяк

Продовжує ходити без брів: зірка "Гри престолів" Мейсі Вільямс та її бойфренд на вечірці

  • 2022-02-20 18:18:16
  • перегляди: 0

Минулого року для знімань у серіалі "Пістол", який розповість про лондонський панк-гурт Sex Pistols, вона кардинально змінила іміджу і не лише стала блондинкою, але ще й висвітлила свої густі брови. У серіалі дівчина зіграла роль Памели Рук – епатажної моделі та акторки, відомої своєю роботою з Вів'єн Вествуд.

У суботу, 19 лютого, Мейсі та її бойфренд Рубен Селбі, з яким вона у стосунках від 2019 року, відвідали афтепаті-вечірку у Лондоні. Захід був організований Рубеном, який є засновником модельної агенції The Contact Agency та співзасновником креативної агенції Cortex Creatives.

Для заходу Мейсі одягла чорну складну напівпрозору сукню від Nensi Dojaka, яку поєднала з босоніжками та сумкою.

Читайте також:

У костюмі і з маленькою сумкою: Мейсі Вільямс з'явилася у вбранні, що нагадує шкільну форму

У дуже скромній сукні: зірка серіалу "Гра престолів" Мейсі Вільямс вийшла у світ з бойфрендом

У бежевому анораці з капюшоном: зірка "Гри престолів" Мейсі Вільямс відвідала Тиждень моди у Парижі

"Тяжелый осадок": Маша Ефросинина впервые прокомментировала скандал на Нацотборе

  • 2022-02-20 18:18:14
  • перегляди: 0

Маша Ефросинина спустя неделю после финала Нацотбора на Евровидение 2022 высказалась о мероприятии, которое прошло с большим скандалом.

Известная украинская телеведущая прокомментировала Нацотбор в Instagram-сториз.

Ефросинина отметила, что к своей работе в прямом эфире у нее нет "жестких претензий". Но телезрители считают иначе.

"Оказалось, что теперь работа ведущего, по мнению "народного судилища" - это совсем другое, чем считалось всю мою профессиональную жизнь!" - написала она.

Ефросинина отметила, что телезрители считают, что ведущие несут ответственность за технические неполадки в прямом эфире и за качество выступления артистов. Кроме того, люди обвиняют ведущих в ошибке редакторов во время объявления результатов Нацотбора.

Скриншоты с Instagram

Также у некоторых были претензии касательно дорого платья Ефросининой. Кто-то в сети ей писал, что лучше бы она его продала и пошла на фронт. Стоит отметить, что ее платье стоит платье стоит 1 455 долларов (около 41 тысячи гривен).

"В целом, у меня тяжелый осадок", - заявила телеведущая.

Она также высказалась касательно "разоблачения" Алины Паш. Ефросининой непонятно почему это произошло только после финала Нацотбора.

"Мне точно известны имена очень популярных артистов, которых не допустили к участию в Нацотборе, потому что были территориальные нарушения. Но ведь Алину допустили. За это тоже, как вам известно, все понесли ответственность", - добавила телеведущая.

Скриншот с Instagram

Напомним, Владимир Остапчук высмеял результаты Нацотбора на Евровидение после скандала с Алиной Паш.

Мы также писали о том, что "Суспильне" наказало Ярослава Лодыгина после скандального высказывания об украинцах на Нацотборе.

Зендая восхитила элегантным образом на свидании с Томом Холландом

  • 2022-02-20 18:00:36
  • перегляди: 0

Новый выход звездной пары Вчера Зендая и Том Холланд прибыли в Нью-Йорк по случаю премьеры нового фильма «Анчартед: На картах не значится», главную роль в котором исполнил Том. Однако в перерывах между показами и интервью парочка успевает ходить и на свидания, посвящая каждую свободную минуту друг другу.

И если на красной дорожке мы привыкли видеть Зендаю в умопомрачительных нарядах, которые тщательно подбирает для нее стилист Лоу Роуч, то для свиданий с бойфрендом актриса делает ставку на более элегантные и лаконичные образы.

Последний раз звезда «Эйфории» попала в объективы папарацци в черном платье-футляре с открытыми плечами. Классический образ, который вполне мог бы соответствовать правилам самого строгого дресс-кода, Зендая дополнила тонкими капроновыми чулками и парой лаконичных лодочек — ничего лишнего.

Elle

Егор Крутоголов показал сына после ДТП в Италии

  • 2022-02-20 17:42:36
  • перегляди: 0

В ролике Льва развлекает врач и показывает фокусы. Украинский актер и телеведущий Егор Крутоголов показал сына после ДТП в Италии.

Так, на днях 12-летний Лев попал в аварию во время соревнований с картинга. В результате мальчика сразу же госпитализировали в ближайшую больницу, а позже вертолетом доставили в другую клинику. У него диагностировали ушибы внутренних органов. Сейчас состояние стабильное.

В своем Instagram звездный отец показал видео с сыном. В ролике, снятом женой звезды, Льва развлекает врач в палате и показывает фокусы. К слову, мальчик лежал на кровати и не поднимался. «Приходил врач и… показывал фокусы! Никогда ничего подобного в наших больницах не видел», – поделился Крутоголов.

В комментариях фолловеры пожелали Льву скорейшего выздоровления.

ТСН

У топі з ефектним декольте та в модному тренчі: Белла Хадід на вечірці Burberry

  • 2022-02-20 17:36:44
  • перегляди: 0

18 лютого у Лос-Анджелесі, у день старту Тижня моди в Лондоні, відбулася вечеря британського бренду Burberry з іммерсивною презентацією нової весняно-літньої колекції. Однією із зірок, які відвідали захід стала супермодель Белла Хадід.

Дівчина продемонструвала дуже цікавий лук, який повністю складалася з речей Burberry. В образі Белла поєднувала бежеві легінси та топ із досить відвертим декольте та вирізами. Також вона одягла двобортний тренч, але незвичайного фасону, адже на ньому було одразу кілька лацканів. Завершили цей лук масивні сережки з логотипами бренду та сумка пудрового кольору.

Кадрами із заходу також поділився у своєму Instagram і бренд Burberry.Нагадаємо, що ще кілька днів тому дівчина була у Нью-Йорку, де брала участь у Тижні моди. Белла дефілювала на подіумі під час показів Proenza Schouler та Michael Kors.

Читайте також:

Повністю оголені: Белла та Джіджі Хадід знялися для Versace

У звичайному житті і на подіумі: розглядаємо два нових луки супермоделі Белли Хадід

У спортивному луку та з сумкою Burberry: Беллу Хадід сфотографували у Лондоні

Позитив вирішив змінити свій імідж та пофарбував волосся

  • 2022-02-20 17:36:42
  • перегляди: 0

Відомий український музикант та колишній учасник гурту “Время и стекло” Олексій Завгородній активно веде свій мікроблог та часто радує шанувальників цікавими подіями зі свого життя. Але нещодавно, співак наважився на кардинальні зміни.

Завгородній вирішив змінити свій імідж та перефарбував волосся у білий колір. Ба більше, артист змінив ще й зачіску, та позбувся своїх кучерявих локонів. Відповідними світлинами він поділився на своїй сторінці в Instagram.

Для фото Позитив обрав образ в стилі “тотал блек”. Чоловік одягнув спортивний костюм та куртку чорного кольору. Єдине, що додавало контрасту в його образ, це білі кросівки та новий колір волосся. Особливу увагу на фото привернуло яскраве небо, на фоні якого був зображений Олексій.

Шанувальникам сподобалось кардинальне перевтілення кумира, тому вони залишили під дописом багато схвальних коментарів та компліментів.

Читайте також: Вагітна MARUV розповіла, коли народжуватиме та показала чималий животик

Арнольд Шварценеггер огромными ножницами состриг крашеные волосы сына. Видео

  • 2022-02-20 17:30:30
  • перегляди: 0

Американский актер и бывший губернатор Калифорнии Арнольд Шварценеггер состриг огромными ножницами крашеные в блонд волосы сына.

Читайте также: Арнольд Шварценеггер подарил бездомным ветеранам дома

Детали

Патрик Арнольд Шварценеггер опубликовал видео в Instagram, на котором его отец превратился в парикмахера и состригает сыну крашеные волосы. Патрик написал под видео:

Сегодня сэкономил 50 долларов

Поклонники позитивно оценили семейное видео. Некоторые удивились экспериментам 28-летнего актера, а другие решили пошутить в комментариях.

  • Терминаторская стрижка
  • Ножницы идеальные!
  • Эти ножницы на стероидах
Что известно о Патрике Шварцнеггере

Патрик Арнольд Шрайвер Шварценеггер родился 8 сентября 1993 года в Лос-Анджелесе. Он так же как и его отец снимается в фильмах. Первой важной ролью Патрика Шварценеггера в кино стала роль в фильме "Одноклассники 2".

В 2018 Шварценеггер сыграл главную роль в романтической драме «Полночное солнце» вместе с Беллой Торн.

Кроме того, в 15 лет Патрик при помощи родителей основал свою компанию Project360 по производству мужской одежды. Помимо этого, у Шварценеггера контракт с модельным агентством L.A. Models.

Ранее сообщалось, что голливудский актер и бывший губернатор Калифорнии Арнольд Шварценеггер официально развелся с Марией Шрайвер. Бракоразводный процесс бывших супругов длился более 10 лет.

Бритни Спирс представила нового друга

  • 2022-02-20 17:24:36
  • перегляди: 0

Кто такой Сойер? 40-летняя поп-дива Бритни Спирс представила подписчикам своего нового друга, который сумел растопить ее сердце. Оказалось, что совсем недавно звезда завела щенка породы австралийская овчарка: всего за несколько дней очаровательный голубоглазый малыш по кличке Сойер сумел влюбить в себя не только Бритни, но и ее многомиллионную армию поклонников.

«Я нашла его на острове Мауи и сразу поняла, что мы вернемся домой вместе. Я усердно приучаю его к лотку, к порядку. Когда он смотрит на меня своими голубыми глазами, мое сердце тает. Мы нуждаемся друг в друге, и это прекрасно. Не так давно я завела еще и кошку, но о ней я расскажу чуть позже. Вчера вечером я посмотрела документальный фильм о кошках и должна сказать, что эти создания меня очень удивили. Вы знали, что собаки считают людей богами, а кошки — нет? Они считают себя умнее. Сейчас в доме полно животных, и я счастлива!» — прокомментировала новость Спирс. Elle

Більше не самотній: Ілон Маск закрутив роман з австралійською акторкою, – ЗМІ

  • 2022-02-20 17:15:30
  • перегляди: 0

Засновника компанії SpaceX Ілона Маска запідозрили в романі з відомою акторкою Наташею Бассет. Зірку побачили у приватному літаку винахідця.

З вересня 2021 року Ілон Маск був самотнім, та, схоже, його статус холостяка змінився. Його запідозрили у новому романі.

До слова "Їй є 18?": мережа обговорює фото 50-річного Ектора Хіменеса-Браво з новою коханою

Ілон Маск більше не самотнійІлона Маска запідозрили в романі з Наташею Бассет, австралійською акторкою. Її сфотографували папараці, коли та виходила з приватного літака винахідника. Саме це й спричинило чутки.

Наташа Бассет виросла в Австралії, та у 2019 році переїхала до Нью-Йорка. Вона найбільш відома за такими стрічками: "Хай живе Цезар!", "Брітні назавжди". Зараз актриса знімається у фільмі про Елвіса Преслі.


Наташа Бассет / Фото з інстаграму акторки

Попередній роман Ілона Маска

  • У вересні 2021 року винахідник розійшовся зі співачкою Граймс З нею він зустрічався близько трьох років.
  • Знаменитості виховують сина X Æ A-12 Маска, який народився 4 травня 2020 року. Для мільярдера син став шостою дитиною, а для співачки – первістком.
  • Коли Ілон Маск оголошував про розставання, то зауважив, що продовжує жити разом зі Граймс. Та чи продовжують зірки так часто бачитись і зараз – невідомо.

58-летняя Оксана Байрак показала фото с ребенком и рассказала, стала ли она мамой

  • 2022-02-20 16:57:25
  • перегляди: 0

Оксана Байрак в очередной раз решила пообщаться в сети со своими поклонниками. Украинская режиссер, сценарист и телеведущая заинтриговала фото с ребенком.

Данный снимок Байрак опубликовала в Instagram-сториз, отвечая на вопрос, правда ли, что у нее есть ребенок.

При этом режиссер не дала конкретного ответа.

"Многих огорчу", - написала она.

На снимке она изображена вместе с маленькой девочкой, лицо которой немного спрятала смайликом.

Скриншот с Instagram

Стоит отметить, что Байрак часто говорила о том, что хочет стать мамой дочери, которую назвала бы Лизой. В 2019 году она показала фото с малышом, но так и не призналась, была ли это ее дочь. Но пользователи сети начали поздравлять ее с пополнением.

С того времени знаменитость ничего не говорила о ребенке, и выставляла только свои фото.

Отметим, что Байрак встречается с мужчиной, который младше ее на 23 года. Пара состоит в отношениях с 2011 года. Они познакомились во время съемок программы "Давай поженимся". Ходят слухи, что в 2019 году она воспользовалась услугами суррогатной матери и сейчас воспитывает дочь Лизу.

Напомним, Оксана Байрак показала свои фотографии до пластики. Также она показала школьный снимок.

Ранее мы писали, как сейчас выглядит дочь Ольги Фреймут, которой уже 16 лет.

Беременная Рианна заявляет о любви в шубе Saint Laurent и брюках-багги

  • 2022-02-20 16:03:16
  • перегляди: 0

Певица счастлива, ждёт ребёнка от любимого мужчины и выглядит просто фантастически! Рианна счастлива, и она это не скрывает! Певица наслаждается своей беременностью, которая проходит легко: уже в мае звезда и ее бойфренд ASAP Rocky станут родителями первенца.

Рианна отправилась на обед в ресторан Nobu, представ перед репортерами в самом романтичном образе февраля. Звезда надела шубу из искусственного меха Saint Laurent — ярко-красную и с массивными плечами. Знаменитость была похожа на гигантскую валентинку, что явно соответствует ее внутреннему влюблённому настрою. Она дополнила выход брюками-багги и футболкой Chicago Balls.

Elle

Кім Кардашян провела відеоекскурсію своїм маєтком та похизувалася розкішними автівками

  • 2022-02-20 15:51:27
  • перегляди: 0

Американська зірка реалітішоу Кім Кардашян провела відеоекскурсію своїм маєтком.

Знаменитість живе у Калабасасі, що неподалік Лос-Анджелеса в Каліфорнії. Так, для видання Vogue світська левиця показала свій маєток, який викупила у свого колишнього Каньє Веста після розриву стосунків.

Дім зроблений у світлих тонах та дуже просторий. Спершу зірка показала кухню, де є величезний стіл з мармуру та вітальню з білим шкіряним диваном.

"Все в моєму домі справді мінімалістично. Я вважаю, що у світі так багато хаосу, що, коли я приходжу додому, хочу, щоб було справді тихо і спокійно", – прокоментувала вона.

У будинку зірки декілька їдалень та віталень з панорамними вікнами. Також у маєтку є окрема кімната Кім, де вона полюбляє пити чай та писати листи дітям.

На задньому дворі маєтку є баскетбольний майданчик, сад та автопарк. У колекції Кардашян є, зокрема, три розкішні автівки – Lamborghini, Rolls-Royce і Maybach.

"Я хотіла, щоб мої машини ніби зливалися з будинком. Я маю на увазі, що мій будинок сірий, і я хотіла, щоб вони ніби гармоніювали з ним. Тому я зробила всі машини сірими", – поділилася зірка.

Читайте також:

Осадча та Горбунов показали, яку вечірку влаштували з нагоди 5-річчя сина

Маша Єфросиніна прокоментувала "викриття" поїздок до Криму Alina Pash