Шоу-бізнес - сторінка 6

У боді з вирізами і дуже низьких штанах: Джулія Фокс на прогулянці в Лос-Анджелесі

  • 2022-02-20 20:00:21
  • перегляди: 0

Минулого тижня стало відомо, що американська акторка Джулія Фокс та репер Каньє Вест розыйшлися. Вони пробули у стосунках лише два місяці, але за цей час встигли знатно привернути увагу до себе. Пара разом з'являлася у дорогих ресторанах, а також відвідала тиждень моди в Парижі, де викликала справжній фурор своїми образами на показі Schiaparelli.

Зараз Джулія мешкаэ зі своїм сином у Лос-Анджелесі та продовжує потрапляти під приціл папараці. Вчора акторку сфотографували, коли вона прямувала кудись у своїх справах, однак у досить цікавому луку. Дівчина поєднала біле боді-футболку з високими вирізами від бренду Y/PROJECT з вініловими штанами, які мали дуже низьке посадження. Також вона додала до образу чоботи на шпильці, сумку-хобо та сонцезахисні окуляри.

Попри критику її образів та звинувачення в тому, що вона копіювала Кім Кардашян, варто зазначити, що Джулія Фокс справді створила свій власний стиль, у якому здебільшого поєднує силуети нульових, монохромну палітру та вставки зі шкіри і вінілу. А ось у цьому шкіряному луку її сфотографували кілька днів тому.

Читайте також:

У сукні із сексуальним декольте: колишня дівчина Каньє Веста відкрила показ знаменитого дизайнера

Любить сміливе вбрання: Джулія Фокс одягла дуже коротку шкіряну спідницю та корсетний топ

Джулія Фокс вперше відповіла на заяви про те, що вона копіює образи Кім Кардашян

Крисси Тейген и Джон Ледженд готовятся снова стать родителями

  • 2022-02-20 19:57:30
  • перегляди: 0

После потери третьего ребенка Крисси Тайген собирается вновь испытать радость материнства Осенью 2020 году в семье Крисси Тейген и Джона Ледженда случилась трагедия — будучи на 20-й неделе беременности, модель потеряла ребенка. О своем горе она сообщила сразу же, опубликовав в социальной сети несколько тяжелых кадров из операционной палаты. Смерть малыша казалась и на здоровья самой Крисси — по ее словам, после выкидыша она больше не сможет забеременеть и самостоятельно родить ребенка. Осенью прошлого года Крисси написала пронзительный пост в память о не родившемся сыне — свидетельство тому, что время не лечит. Но сегодня в аккаунте модели блеснул луч надежды.

В сторис Instsgram Крисси поделилась кадром, в котором поклонники рассмотрели попытку модели родить в третий раз — если не самостоятельно, то с помощью суррогатной матери. На фото, которое опубликовала Тейген, изображены пробирки, шприцы и лекарства. А улыбающееся эмодзи матки и подпись «Ну вот, опять» не оставляет сомнения — Тейген готовится к процедуре извлечения яйцеклетки.

Напомним, путь к тому, чтобы стать родителями,

для Крисси Тейген и Джона Ледженда был непростым: по словам Крисси, они с Джоном предпринимали попытки зачать ребенка еще до того, как поженились. Она призналась, что они с Джоном долгое время обследовались у врачей и даже думали усыновить малыша, но с помощью экстракорпорального оплодотворения паре удалось зачать ребенка — дочь Луну в 2016 году. Второй ребенок пары, сын Майлз, появился на свет в 2018 году также благодаря этой процедуре.

Третья беременность Крисси Тейген, о которой та узнала случайно, проходила нелегко, о чем она честно рассказывала своим подписчикам в Instagram: из-за низкой плацентации у нее были кровотечения, и врачи строго рекомендовали ей постельный режим. Крисси ответственно выполняла все предписания специалистов, но во время беременности ее госпитализировали с сильным кровотечением. Позже она рассказала о своем состоянии и о том, что ей была проведена процедура переливания крови:

Привет из больницы. Мне собираются во второй раз сделать переливание крови, но это звучит гора-а-аздо более драматично, чем есть на самом деле. Это просто капельница, но вместо лекарства в ней кровь какого-то человека. Ребенок и я в полном порядке, только немного скучаем по такому времяпрепровождению как прогулка… готовка… игры с другими домашними.

Увы, сохранить жизнь ребенка не удалось, а Крисси еще долго проходила курс реабилитации.

Hellomagazine.com

Катя Осадчая в блестящем платье с высоким разрезом сфотографировалась с Винником

  • 2022-02-20 19:36:26
  • перегляди: 0

Ведущая «Светской жизни» взяла интервью у повелителя «волчиц». Катя Осадчая на днях посетила музыкальную премию «Украинская песня года», которая прошла в столичном дворце «Украина». Там она взяла интервью у звезд для «Светской жизни». Одним из них был Олег Винник, с которым теле-звезда сделала общую фотографию.

Ведущая продемонстрировала эффектный вечерний аутфит. На ней было черное блестящее платье макси с высоким разрезом, который позволил ей продемонстрировать стройные ноги.

Наряд Катя дополнила черными туфлями и экстравагантным аксессуаром для головы в виде черных крыльев из перьев. Волосы Осадчая собрала в пучок и сделала макияж смоки-айс.

Винник был одет в черный классический костюм, черную рубашку и черные лакированные туфли.

ТСН

Катерина Кухар розсекретила, коли планує завершити кар'єру балерини

  • 2022-02-20 19:36:25
  • перегляди: 0

Прима Національного театру опери та балету і суддя шоу "Танці з зірками" Катерина Кухар розповіла, коли планує завершити кар'єру балерини.

Загалом, балетні танцівниці рано йдуть на пенсію. У програмі "Світське життя" Кухар зізналась, що ще три роки тому мала закінчити свою кар'єру. Втім, зірка поки не поспішає залишати велику сцену, хоч і говорить, що до 50 років точно танцювати не буде.

"Це вже три роки як пенсія. Звісно, балетне тіло, воно має свій термін придатності. Поки я відчуватиму свої сили для танцю, я буду це робити. Але я тобі не скажу, що я до останнього буду чіплятися. Я вважаю, що прима – вона повинна закінчити свою сценічну кар'єру, поки вона ще зірка, поки вона королева, поки вона молода, поки вона може гарно танцювати", - поділилася Кухар.

Балерина поки не знає, коли вона закінчить кар'єру балерини. Може це трапиться через рік, а може чоловік вмовить її знову стати мамою, тому це станеться раніше.

"Можливо, через рік я закінчу, можливо, я дам згоду своєму чоловіку на третю дитину. Звісно, він, як і я, розуміє, що якщо зараз буде третя дитина, то повернутися до сцени, до вистав – це буде майже неможливо в такому віці вже. Тому, поки я ще танцюю, ми ще трішечки почекаємо", - додала балерина.

Читайте також:

Катерина Кухар відповіла, чому не спілкується з батьком своєї першої дитини

Сергій Притула про скандал на нацвідборі: "Кулаки тримав за Kalush"

Христина Соловий разозлилась из-за русскоязычного кавера на ее хит

  • 2022-02-20 19:33:17
  • перегляди: 0

Христина Соловий разозлилась из-за кавера на ее песню / Фото: instagram.com/soloviyka

Пользователь TikTok под ником Паша Изотов выложил в соцсеть свою версию хита "Тримай", наложив на музыку строчки на русском языке. Христина Соловий отреагировала на это весьма резко.
В своем Instagram-профиле исполнительница, которая недавно впервые снялась для Playboy, опубликовала гневный пост, но вскоре его удалили. Артистка снова запостила сообщение, рассказав подписчикам о случившемся.

Один москальский х**, который называет себя репером, осквернил мою песню, изуродовал мой голос, и наваливает с ней свой русский рэп в тиктоках и ютубе, – рассказала Христина.

Она сравнила этот поступок с "путинской стратегией отбирать территории и присваивать украинскую культуру" и попросила фолловеров блокировать видео с кавером.

Подписчики поддержали исполнительницу в комментариях:

"Боже, не перестаю удивляться"
"Жаль, что Инстаграм блокирует правду, а не того, кто ворует и уродует чужой труд"
"Слышал это г*вно... Засудите эту гниду"

Ранее сообщалось, что Леся Никитюк перепела хит Kalush Orchestra для "Евровидения".
www.segodnya.ua
Хочешь узнать больше - читай отзывы

Катерина Кухар відповіла, чому не спілкується з батьком своєї першої дитини

  • 2022-02-20 19:27:23
  • перегляди: 0

Для прими Національного театру опери та балету, судді проєкту "Танці з зірками" Катерини Кухар шлюб з Олександром Стояновим став другим.

Раніше вона була одружена з іншим чоловіком, від якого народила сина Тимура. Втім, коли зірка була на сьомому місяці вагітності, вони розлучилися. Як зізналась "Світському життю" зірка, Тимур добре спілкується з татом, щоправда, мало. А от вона з ексчоловіком взагалі не має жодних контактів.

"Син з батьком спілкується. Не так часто, як Тимур хотів би. Але я приймаю те, що є. Я б залюбки спілкувалася і вирішувала б всі питання, і радилася б з ним стосовно Тимура. Але якоїсь миті ми зрозуміли, що ми йдемо різними шляхами, ми не зовсім розуміємо одне одного, у нас різні цінності", - розповіла балерина.

Втім, знаменитість чудово спілкується з його батьками. А Тимур та Настя залюбки у них гостюють.

"Я спілкуюся дуже добре з його матусею та його татом. Зараз навіть мої діти були у них на дачі", - додала балерина.

Зазначимо, про першого чоловіка Кухар мало що розповідала. Відомо, що вона вийшла заміж у юному віці. Пізніше, у родині почалися негаразди, а у балерини стався викидень. Та згодом знаменитість дізналась, що знову вагітна. З першим чоловіком Кухар розлучилася ще до народження сина.

Весь цей час її підтримував Олександр Стоянов. Згодом у них зав'язався роман, та вони одружилися. Від Стоянова Катерина народила доньку Настю.

Читайте також:

Сергій Притула про скандал на нацвідборі: "Кулаки тримав за Kalush"

Сергій Бабкін розсекретив, що подарував дружині на День закоханих

Стало известно, кто сыграет в сиквеле «Рождественской истории» 1983 года

  • 2022-02-20 19:24:19
  • перегляди: 0

Ранее стало известно, что стриминг HBO Max задумал снять продолжение фильма «Рождественская история» 1983 года, а теперь появилась информация, кто войдет в каст сиквела.

Как сообщает "Скептик" ссылаясь на данные Deadline, к своим ролям должны вернутся актеры оригинала Питер Биллингсли, Скотт Шварц, Йен Петрелла, Р.Д. Робб.

Кроме того, актерский состав пополнили Джули Хэгерти, Джулианна Лейн, Ривер Дро и Эринн Хэйс (на фото выше).

Постановщиком уже назначен Клей Кейтис («Рождественские хроники»).

В оригинале действия происходили в 40-х годах. История сиквела расскажет, как уже взрослый Ральф воссоединится с друзьями детства. А еще о его попытках справиться со смертью отца.

Дата премьеры пока не назначена.

Напомним, Том Хэнкс воссоединится с режиссером и сценаристом «Форреста Гампа».

«Такого бруду немає в жодній країні». Тіна Кароль зізналася, що думає про скандал з Аліною Паш

  • 2022-02-20 19:18:25
  • перегляди: 0

В інтерв'ю програмі Світське життя артистка наголосила, що запитувала в організаторів Нацвідбору, чи перевіряли вони документи Alina Pash. Як відомо, Паш, яка перемогла у Нацвідборі, офіційно дискваліфікували (відвідувала окупований Крим через Москву з порушенням закону).

Читайте також:

«Нещадно лінчують». Маша Єфросиніна прокоментувала скандал навколо Аліни Паш та Нацвідбору на Євробачення

«Такого бруду немає в жодній країні. Це можна передбачити, перевірити. Якщо є якісь конкретні принципи та правила, то візьміть та перевіряйте всіх. Не треба потім дивуватися. Я не вірю нікому. Я питала, чи все добре з Аліною Паш перед ефіром. Мені відповіли: Що все добре. Ми перевірили». Я відчувала, що буде скандал. Я її реально поважаю як виконавицю, але Нацвідбір це тонка структура. Треба мати кришталево чисту репутацію, щоб йти на Нацвідбір. Навіть у члена журі має бути якась репутація. Я відчувала, що щось не так. Аліна Паш отримала від мене 6 балів", — висловилася співачка.

Читайте також:

«Потрібен час для переосмислення». Аліна Паш після скандалу заявила, що зникає з інфопростору

Сергій Притула про скандал на нацвідборі: "Кулаки тримав за Kalush"

  • 2022-02-20 19:12:37
  • перегляди: 0

Відомий телеведучий та ексчлен партії "Голос" Сергій Притула не один рік був ведучим нацвідбору на "Євробачення".

Та цього року вели фінал шоу Тімур Мірошничекно та Маша Єфросиніна. Втім, Притула дивився нацвідбір та спостерігав за перебігом подій. Ведучий поділився "Світському життю", що скандали траплялися й під час його роботи. За його словами, це допомагає людям "випустити зайву енергію".

"Скандали – це невід’ємна частина Національно відбору на "Євробачення". І я не скажу, що за часи моєї роботи ведучим на нацвідборі їх не було. Вони теж були. Щоправда, дещо іншого формату. Креативна індустрія, шоубізнес, музика, спорт, телебачення – вони виконують певну таку терапевтичну функцію розвантаження мізків. Люди мають випустити зайву енергію, яка накопичується від якоїсь агресії зовнішньої", - прокоментував ведучий.

Також шоумен зізнався, що вболівав за Kalush Orchestra, а соліст гурту навіть йому телефонував після фіналу, аби запитати, що йому далі робити.

"Олег телефонував мені наступного дня після фіналу. Запитував, що робити у таких ситуаціях. Але я, відверто кажучи, не на стільки фаховий експерт. Побажав йому успіху. Так, дійсно, кулаки тримав за Kalush", - додав Притула.

Читайте також:

Kalush вимагає звільнити представницю компанії, яка займалася підрахунком голосів на нацвідборі

Лодигін про своє звільнення з "Суспільного": "Хочу жити в країні, де помилку можна виправити"

"Прошу не запрещать мне!": Маша Ефросинина ответила на вопрос о русском языке

  • 2022-02-20 19:03:21
  • перегляди: 0

Маша Ефросинина, которая недавно показала трогательное фото со своей мамой, объяснилась перед поклонниками. В Instastories у ведущей спросили, почему она повседневном общении и в соцсетях она использует русский язык.Ефросинина призналась, что до переезда из Крыма в Киев, она не знала украинский язык, ведь она росла в русскоговорящей семье.И хотя в работе Маша использует государственный язык и занимается с репетитором, в жизни она предпочитает русский и просит не отнимать у нее эту возможность:Я не забираю у вас ваш родной язык, и прошу не запрещать мне мой!Скриншот: instagram.com/stories/mashaefrosinina

По мотивам самой жизни, или Украинская мультфантастика и фурор на фестивале

  • 2022-02-20 18:54:24
  • перегляди: 0

После участия в трех десятках фестивалей по всему миру, украинский анимационный фильм "Ненужные вещи" режиссера Дмитрия Лисенбарта приземлился на Международном кинофестивале Cine Lebu, который проходит с 11 по 19 февраля в чилийском городе Лебу. Фестивальная премьера "Ненужных вещей" состоялась 15 февраля.

Кинофорум с 22-летней историей, Cine Lebu – один из немногих в Латинской Америке фестивалей, который является квалификационным на "Оскар" в категории короткометражных фильмов. Работа украинского режиссера была отобрана для участия в официальной программе в числе прочих 102 фильмов из более, чем 6 тыс. претендентов. К слову, все билеты на онлайн-показ "Ненужных вещей" проданы.

Украинский режиссер оказался в хорошей компании. Среди участников этого года – "оскаровский" номинант из Венгрии Геза Тот с 22-м эпизодом мультсериала "Спичка-спички", испанец Карлос Гомес-Майра с фильмом "Полет", снятым без единого слова, и французский аниматор Хьюго де Фокомпре, чей фильм "Мама льет дождь" также успел собрать ряд фестивальных наград по всему миру.

"Ненужные вещи" – это экранизация рассказа "Лавка старинных диковин" культового писателя-фантаста Роберта Шекли,

чьими произведениями зачитывались несколько поколений поклонников научной фантастики.

История робота по имени Боб, чьим домашним питомцем стал пожилой одинокий мужчина, успела покорить зрителей по всему миру. После премьеры на 24-м Шанхайском МКФ в июне прошлого года "Ненужные вещи" уже успели получить ряд фестивальных наград. На родине этот фильм, ставший одним из победителей 12-го конкурсного отбора Госкино, был признан лучшим анимационным фильмом-2021 на пятом ежегодном кинофестивале "Киевская неделя кинокритики".

На вопрос, почему Дмитрий Лисенбарт, большой поклонник и знаток фантастики, отдал предпочтение именно этому рассказу Шекли, режиссер отшучивается в своей манере: "Потому что рассказ был короткий".

" В этом рассказе меня подкупила ситуация, когда робот покупает человека и делает его своим домашним питомцем. Мне кажется, даже для фантастики это очень нетривиальный сюжет ", – считает Лисенбарт.

Фестивальная история "Ненужных вещей" продолжается – только в марте фильм покажут в официальной программе пяти кинофорумов в США и Канаде. Но создатели мультфильма,

как говорится, не почивают на лаврах. Сейчас Дмитрий Лисенбарт работает со своей командой над новым фантастическим мультфильмом, который получил название "Последний казак".

Герой "Последнего казака" обещает стать первым национальным супергероем. Это Человек Без Имени на мотоцикле, одиночка без страха и упрека, который оказался во временной петле и не помнит своего прошлого, но всегда готов спасти мир. Судя по тизеру, новая работа Дмитрия Лисенбарта развивает стилистику "Ненужных вещей". Это оригинальная и легко узнаваемая графика, яркие и легко запоминающиеся образы героев, юмор и психологизм.

" Фильм соединяет жесткий монтаж в клиповой стилистике с тщательно прописанными характерами персонажей, каждый из которых достоверен с психологической точки зрения , – поделился режиссер своим видением "Последнего казака". – Вместе с выразительными визуальными решениями это приближает нашу анимацию к возможностям игрового кино ".

Как планируют создатели "Последнего казака", проект будет участвовать в 18-м конкурсном отборе Государственного агентства по вопросам кино (крайняя дата подачи заявок – 23 февраля). Пожелаем авторам успехов!

Тіна Кароль спростувала інформацію про те, що пішла на роботу до Поплавського

  • 2022-02-20 18:51:19
  • перегляди: 0

На початку лютого ректор КНУКіМ Михайло Поплавський повідомив, що українська співачка Тіна Кароль стала завідувачкою кафедри естрадного співу.

Втім, у програмі "Світське життя" Тіна Кароль спростувала цю інформацію. Вона розповіла, що Михайло Михайлович дійсно запропонував їй цю посаду, однак наразі у співачки немає на це часу.

"Це гарний жест чоловіка. Він запропонував, і ось… Насправді якщо серйозно, то я можу. Я дійсно вмію. Та вести журнали я поки що… Ще є чим зайнятися", - розповіла Кароль.

А от Михайло Поплавський таки продовжує наполягати на тому, що співачка таки від першого вересня буде завідувачкою кафедри.

"Ми переговорили, яка перспектива може бути. Тіна Кароль, як народна артистка, має бути на посаді професорки, завідувачкою кафедри. Вона може приступити до своїх обов’язків від першого вересня 2022 року", - прокоментував Поплавський.

Читайте також:

Тіна Кароль про фейкову довідку Alina Pash: "Я запитувала, чи все гаразд зі співачкою"

Дружина Крутоголова про те, як почувається 12-річний син після ДТП: "Зробив перші кроки"

Актриса Шейлин Вудли рассталась со спортсменом-миллионером

  • 2022-02-20 18:45:24
  • перегляди: 0

Еще одна звездная пара расторгла свою помолвку Ровно год назад звезда сериала «Большая маленькая ложь» Шейлин Вудли и зведный игрок команды по американскому футболу Аарон Роджерс объявили о помолвке и несколько месяцев готовились к свадьбе. Но этой любовной истории неожиданно пришел конец. Как сообщает еженедельник In Touch, жених и невеста окончательно разорвали отношения после почти двух лет совместной жизни. «В то время как Шейлин всячески поддерживает карьеру Аарона, он поставил футбол на первое место, и они почти не проводили время вместе, — поделился инсайдер журнала. — Она постоянно чувствовала, что он пренебрегает их отношениями. В итоге оба были несчастливы». Интересное дополнение: сообщалось также, что будущие супруги не сходились в политических взглядах, но договорились эту тему никогда не обсуждать. «Шейлин совсем не из тех, на чье мнение можно повлиять, так что Аарон даже не пытался». О проблемах в паре заговорили в конце года, когда Шейлин пропустила празднование дня рождения любимого.

Elle

Тіна Кароль про фейкову довідку Alina Pash: "Я запитувала, чи все гаразд зі співачкою"

  • 2022-02-20 18:42:27
  • перегляди: 0

Українська співачка Тіна Кароль цьогоріч була суддею нацвідбору на "Євробачення".

Звісно ж, вона переймається через скандал, який трапився після фіналу. "Світському життю" Тіна розповіла, що цього б можна було уникнути, аби всіх кандидатів ретельно перевірили.

"Це ж можна передбачити, перевірити. Якщо є якісь конкретні принципи та правила, то вже візьміть та перевіряйте всіх. Не потрібно потім дивуватися", - говорить Кароль.

Також виконавиця додала, що запитувала в організаторів нацвідбору, чи перевіряли вони Alina Pash, адже у всіх учасників має бути чудова репутація. Виконавиці ж відповіли, що все добре.

"Я запитувала, чи все гаразд з Alina Pash. Мені відповіли, що все гаразд. Ми перевірили. Я відчувала, що буде скандал. Вона в мене брала участь у "Молодій крові". Я її реально поважаю як виконавицю, але нацвідбір - це тонка структура.Треба мати кришталево чисту репутацію, щоб вже йти на нацвідбір. Навіть у члена журі має бути якась така репутація", - додала Кароль.

Також співачка додала, що зовсім не проти того, аби Kalush Orchestra виступив від України на "Євробаченні-2022".

Читайте також:

Маша Єфросиніна прокоментувала "викриття" поїздок до Криму Alina Pash

Kalush вимагає звільнити представницю компанії, яка займалася підрахунком голосів на нацвідборі

«Все відомо лише найвищим силам». Маша Єфросиніна повідомила, що робитиме у разі вторгнення Росії

  • 2022-02-20 18:33:31
  • перегляди: 0

Єфросиніна, яка вперше прокоментувала скандал навколо Аліни Паш та Нацвідбору на Євробачення, у День Героїв Небесної Сотні побувала на Майдані Незалежності.

Ведуча згадала, що 8 років тому, у день обстрілу вулиці Інститутської, вона була одна вдома, на третьому місяці вагітності, а її чоловік Тимур Хромаєв був на Майдані. «Тоді я вперше дізналася, як виглядає загроза втрати дитини. Але тоді навіть не було розмови: „А може, поїдемо з країни“. Хоча ми могли собі це дозволити, легко»", — зазначила Марія.

Читайте також:

«Найбільше я боюся саме війни!». Маша Єфросиніна розповіла, як справляється з панікою та подякувала за підтримку Олену Кравець

Ведуча поділилася думками, що робитиме у разі вторгнення Росії в Україну. «Найактуальніше запитання, звичайно, про наші дії у разі наступу на Київ. Почну з того, що я не вірю в це. Або не відчуваю. Можливо, так працює моя психіка, яка завжди пропонує мені вірити у краще. Тому й чіткої відповіді я не маю. Наразі ситуація зовсім не схожа ні на що. Почалася жахлива війна, але поки що інформаційна. У Києві все спокійно. Страшно читати новини та страшно за людей на Донбасі. Знаю, що дуже багато хто поїхав, або вивезли дітей. Ми з Тимуром вирішили, що поки немає прямої загрози життю нашим дітям, ми тут. Ні я, ні ви ніколи, ні з чим не стикалися. Заявляти щось складно та й сенс? В іншому все відомо лише вищим силам», — написала Єфросиніна.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Читайте також:

«Артисти не можуть бути поза політикою». Заріцька, Потап, Ребрик та Зібров висловилися про Аліну Паш та скандал на відборі на Євробачення