Байден обговорить із лідерами G7 українське питання: деталі

Президент США Джо Байден планує обговорити з лідерами G7 під час віртуальної зустрічі 24 лютого 2022 ситуацію навколо України.

Про це пише "Інтерфакс" із посиланням на розклад американського президента.

"Президент візьме участь у віртуальній зустрічі лідерів G7, щоб обговорити поточну ситуацію щодо Росії та України, а також пріоритети року головування Німеччини у G7", — йдеться у розкладі Байдена на четвер – 24 лютого.

Нагадаємо, що раніше прессекретарка Білого дому Джен Псакі повідомила, що Байден згоден на зустріч із Володимиром Путіним за підсумками майбутніх переговорів глав зовнішньополітичних відомств двох країн.

"Держсекретар Блінкен і міністр закордонних справ Лаврів мають зустрітися пізніше цього тижня в Європі. Президент Байден у принципі погодився на зустріч із президентом Путіним після цієї зустрічі", — йдеться у повідомленні.

Зауважимо, що порядок денний саміту має бути підготовлений держсекретарем США Ентоні Блінкеном та главою МЗС Росії Сергієм Лавровим під час їхньої зустрічі 24 лютого.

Читайте також:

РФ відріжуть від міжнародних фінансових ринків і позбавлять доступу до експортних товарів Заходу у разі вторгнення в Україну — Єврокомісія

"Голос України має бути центральним у будь-яких дискусіях": Джонсон поспілкувався з Макроном про російську агресію

Макрон і Байден обговорили можливості дипломатії та заходи щодо стримування РФ: нюанси

Підписуйтесь на наші канали в Telegram та Viber.




Comments

    No results found.