МАУ підмінила Lufthansa на деяких рейсах

За даними Міністерства інфраструктури за 19 лютого, авіакомпанія «Luthansa» тимчасово відмовилася надавати продаж квитків до міст Мюнхен та Женева (з 21 по 28 лютого).

Найближчим часом виконувати цю функцію погодилася авіакомпанія «Міжнародні авіалінії України» (МАУ). Окрім продажу квитків, компанія МАУ також вирішила збільшити місткість літаків за вказаними раніше рейсами.

Крім цього, Міністерство інфраструктури України провело переговори з авіакомпанією SkyUp, яка погодилася здійснювати авіаперевезення пасажирів до Мюнхена та Женеви, якщо Luthansa погодиться передати українській компанії належні права.

Міністр інфраструктури Олександр Кубраков також вкотре повідомив, що небо над Україною залишається відкритим. Попри його впевненість у відсутності ризиків, деякі компанії, такі як Luthansa, таки вирішують тимчасово остерігатися співпраці з Україною. Але зараз ні до яких серйозних труднощів це не призвело, всі рейси здійснюються у звичайному порядку.

Нагадуємо, щоКабмін виділивпонад 16 млрд грн для збереження авіасполучення з Україною. Таким чином Мінінфраструктури підтверджує, що побоювань щодо безпеки перельотів немає.




Comments

    No results found.