«Повірила у мене». Антон Вельбой поділився, які стосунки його пов’язують з Тіною Кароль

Співак та автор хітів Гуси та Вишні Wellboy в інтерв'ю програмі Світське життя прокоментував свої зв’язки з Тіною Кароль та участь у Нацвідборі на Євробачення. Як відомо, Кароль дала гроші на першу пісню Антона Вельбоя.

Читайте також:

«Кулаки тримав за Kalush Orchestra». Сергій Притула розповів про дзвінок Олега Псюка після фіналу Нацвідбору на Євробачення

«Не треба було Тіну Кароль садити в журі Нацвідбору, тоді напевно виходить. Таке щось люди вигадали. Тіна Кароль — не моя близька подруга, ми з нею не зідзвонюємося щодня чи кожного місяця. Ми просто одного разу записали з нею спільну пісню. Дуже добре попрацювали, вона мені допомогла. Повірила в мене, і я за це їй дуже вдячний», — сказав співак.

Читайте також:

«Такого бруду немає в жодній країні». Тіна Кароль зізналася, що думає про скандал з Аліною Паш

Вельбой також відповів, чи хотів би він представити Україну на Євробаченні 2022 в Італії. «Це буде диво. Коли я читаю коментарі, що „ганьба“, чи „не можна таке відправляти на Євробачення“, мені неприємно дуже. Такий хейт, який прилетів на Аліну Паш та інших учасників, це не дуже круто. Так не повинно бути. Якийсь страх несеться взагалі», — зазначив артист.

Нагадаємо, Вельбой посів третє місце в Нацвідборі на Євробачення 2022 Він отримав сім балів від журі та шість балів від глядачів за виступ з піснею Nozzy Bossy Члени журі розкритикували номер артиста та звинуватили його в об'єктивізації жіночого тіла.

Читайте також:

«Нещадно лінчують». Маша Єфросиніна прокоментувала скандал навколо Аліни Паш та Нацвідбору на Євробачення




Comments

    No results found.