Мешканців Новокаховської ОТГ закликають долучитися до збирання колекції для музею міста

Музей історії міста Нова Каховка звертається до мешканців Новокаховської ОТГ з закликом допомогти музею у збиранні колекції предметів побуту, які були у вжитку в минулому сторіччі.

Про це редакції Online НК повідомив директор музею Віктор Васильєв.

Життя швидкоплинне, і те, що вчора нам було звичним і зрозумілим, нашим дітям та особливо онукам сьогодні здається схожим на музейний експонат…

Багато таких речей вкриваються порохом на горищах, в коморах та у шухлядах скринь у Ваших оселях. Тут спрацьовує наш менталітет: речі ще придатні до вжитку, дивись, колись і згодяться.

Ми пропонуємо надати цим речам друге життя у нас в музеї! Наші онуки, які навіть не чули про гасові лампи та керогази, не бачили механічну друкарську машинку або арифмометр, бабінний або касетний магнітофони, зможуть їх побачити. А ми ще про них і цікаво розповімо!

Тож запрошуємо долучитися до збирання колекції побутових речей минулого для музею міста. Понад 30 років тому саме так, народним зібранням і створювали первину колекцію нашого музею.

Гарантуємо на кожному експонаті розмістимо табличку, хто і коли його приніс та подарував музею міста,

Вас чекають у музеї історії міста Нова Каховка по буднях з 8.00 до 16.00 (обідня перерва 12.00-13.00) за адресою вул. Історична, 22-а. Наш телефон (05549) 90642.




Comments

    No results found.