Скандальна стоматологиня з Рівного продовжує лікувати зуби дітям підпільно

Рівненська стоматологиня Інну Кравчук, яку підозрюють у побитті дітей-пацієнтів, продовжує приймати пацієнтів, проте робить це підпільно.

Інформацію про це опублікувала «Четверта влада».

Загалом історія з Інною Кравчук розпочалася понад рік тому. Жінку звинуватили у знущанні над дітьми, яким вона лікувала зуби. І хоч Міністерство охорони здоров’я анулювало її ліцензію, лікарка спокійно працювала далі. На суд жінка не приходила і переховувалася від сторонніх очей.

Попередні дані про підпільну роботи стоматологині були ще влітку. А тепер знову її “підловили”.

Як розповідають журналісти «Четвертої влади», 8-го лютого 2022 року їхня працівниця спробувала навідатись в офіс до лікарки Інни Кравчук.

Через скляні двері було видно, що всередині горіло світло. Однак двері були зачинені зсередини на ключ. Тривалий час на стукіт ніхто не реагував. Згодом вийшла дівчина, років 25-ти. На питання журналістки, чи можна записатися на прийом, сказала телефонувати на номер, що був на табличці біля входу в стоматологію. Крім номера телефону, на табличці було написано, що тут приймає ФОП Кравчук,

та вказані години роботи. Журналістка зателефонувала за номером з оголошення:

– Добрий день! Це Інна Кравчук? – журналістка.

– Да, добрий день!

– А можна записати дитину на прийом?

– А ви вже в нас раніше були?

– Ні, не була.

– А вам хтось нас порадив, звідки в вас номер?

– Я приходила до вас під кабінет і мені сказали телефонувати на той номер, що на табличці.

– Я зрозуміла, добренько. Зараз через декілька хвилин вас наберу.

Проте, стоматологиня не перетелефонувала, а коли дзвонили повторно журналісти, лінія була постійно зайнята. Про закінчення розмови повідомлення не приходили.

Також журналістці прийшло сповіщення із мобільного додатку Getcontact, що її номер телефону перевіряли. У цьому додатку було вказано, що це номер журналістки «Четвертої влади».

Схоже, дізнавшись, що із нею говорила журналістка, стоматологиня додала номер її номер до «чорного списку».

На даний час Інна Кравчук оскаржує наказ МОЗ про скасування ліценції у Рівненському окружному суді. У Рівненській обласній прокуратурі нам повідомили, що через це наказ про позбавлення ліцензії призупинили. Однак є рішення Рівненського окружного суду, де їй у призупиненні наказу відмовили.

У прокуратурі зазначають, що рішення оскаржують в апеляції. Однак інформації про апеляцію на сайті «Судової влади» та у реєстрі судових рішень немає.

Копія резулятивної частини наказу МОЗ щодо анулювання ліцензії




Comments

    No results found.