В Одесі відбувся Марш Єдності

Одеса — це Україна, у якій немає місця «рускому міру». Таким був головний меседж одеситів, які вийшли на Марш Єдності патріотичних сил. Декілька тисяч жителів міста пройшли центральними вулицями від Соборної площі до Потьомкінських сходів, демонструючи свою єдність і непримиримість у боротьбі проти російської військової загрози.

Серед учасників маршу були не тільки ветерани російсько-української війни, військовослужбовці, курсанти навчальних закладів, представники громадських організацій, а й пересічні одесити, молодь і літні люди, які готові встати у разі прямої агресії на захист свого рідного міста.

Ба більше, марш наочно підтвердив, що Одеса дійсно інтернаціональне місто. Участь у ньому взяли люди різних національностей і навіть громадяни інших держав: Грузії, Польщі, США, Білорусі, Молдови. Всі вони таким чином висловили свою солідарність з українським народом у стримуванні російської агресії.

Виступаючи на мітингу на Приморському бульварі, учасники маршу говорили про прагнення до миру, але також висловлювалися про те, що у разі вторгнення російської армії захищатимуть своє місто та свої родини від ворога зі зброєю в руках. І тут на окупантів чекає жорсткий збройний спротив. Наприкінці маршу одесити розгорнули на Потьомкінських сходах величезний прапор України.

Фото автора




Comments

    No results found.