Священик з Рівненщини стверджує, що ікона Дубенська замироточила (ВІДЕО)

Священик з ДубенщиниІгор Когутопублікував у мережі інформацію про те, що на острові Корфу замироточила іконаБожої Матері Дубенської (Іллінської).

Про це повідомляєБлог Знай більше.

Вчора, 19 лютого, прочани перебували на острові Корфу, де помолились біля мощей святителя Спиридона Тримифунтського. Під час молитви замироточивобраз Пресвятої Богородиці, яка є точним списком ікони Божої Матері Дубенської (Іллінської).

Цю ікону2 серпня 2019 рокув місті Дубно, освятив Блаженнійший Митрополит Епіфаній.

З того часу настоятель Свято-Іллінського собору прот. Ігор Когут бере її в паломництва, які він часто звершує. Під час паломництва до святинь Греція, образ Божої Матері замироточив.

Я помітив, як на задній частині ікони Дубенської (Іллінської), яку я з 2019 року вожу з собою по всіх святих місцях де буваю і неодноразово переконуюся у допомозі Богородиці, виступила волога. Я повернувся до місця де ікона перебувала і побачив, що там абсолютно сухо, тим паче, поряд лежали записки, які передали мої прихожани для молитов за них, і вони теж були сухими, - зазначає священик.

За його словами,

потім, під час богослужіння, він тримав ікону в руках та спостерігав, як волога збільшується.

Сьогодні, одна з благочестивих парафіянок Свято-Іллінського собору, прислала мені відео і описала, що відбувається у неї вдомі теж з іконою Дубенською (Іллінською). В куточку, де розташовані ікони та християнські чесноти, на полиці, де стоїть ікона Дубенська (Іллінська), жінка помітила розлятий єлей, - додав Ігор Когут.

Спершу чоловікові спало на думку, що це елей з баночок, які стояли поруч. Однак, жінка стверджує, що всі ємності цілі та щільно закриті.

Чоловік показав ікону та відео з України афонським монахам та запитав, що це за знак:

Відповідь монахів була такою: Богородиця хоче нагадати що Вона, тут між нами, щоб люди не забували про це. Зачекайте і побачите інші чуда від Її ікони-оригіналу, Богородиця проявляє себе спершу тим, хто найбільше шанує Її образ, і потім усім хто звертається до Неї.




Comments

    No results found.