Кличко висловив щирі співчуття родині загиблого на Донбасі розвідника Антона Сидорова

Мер Києва Віталій Кличко висловив щирі співчуття родині капітана Антона Сидорова, його близьким та побратимам. Він загинув учора вранці біля селища Миронівське Бахмутського району Донецької області під час обстрілу із застосуванням артилерії калібру 122 мм незаконними збройними формуваннями, отримавши осколкове поранення в голову, не сумісне з життям.

35-ти річний Антон Сидоров із перших днів російської агресії захищав територіальну цілісність та незалежність України на сході нашої держави. Був помічником начальника штабу-начальником розвідки 3 мб 30 омбр, написав мер столиці Віталій Кличко.

Без батька залишились троє донечок, наймолодшій з яких усього півроку. Антон Сидоров запам’ятався побратимам гідним, відданим та професійним військовослужбовцем. Справжнім захисником України. А чимало українців чули його пісню, присвячену загиблим воїнам, "Спіть, брати мої". "Місто зробить все, щоб підтримати доньок та вдову полеглого Героя", наголосив Кличко.

Нагадаємо, українська сторона не планує наступальні операції на Донбасі. Але не дозволить безкарно обстрілювати позиції і населені пункти, заявив міністр оборони Олексій Резніков. Також ми писали про те, що в ескалації конфлікту зацікавлена виключно країна-агресор та ватажки псевдореспублік.




Comments

    No results found.