У Харкові затримали проросійського активіста: подробиці та фото

У Харкові проросійські сили збирались провести мітинг. Їхні плани зірвали місцеві активісти.

У суботу, 19 лютого, на Майдані Свободи у Харкові проросійські сили збиралися провести мітинг. Про це інформують у телеграм-каналі Х-Харків.

"Активісти впіймали одного з організаторів проросійського мітингу на площі Свободи разом із заготовленими плакатами", - йдеться у повідомленні. Як ілюструють оприлюднені фото, на заготовлених проросійськими найманцями плакатах від руки фломастером з помилкою було написано російською мовою: "Остановим фашисм в Украине!".

ASPI news інформувало про те, що американський телеканал CNN у спеціальній програмі, присвяченій можливому вторгненню Росії в Україну, допустив помилку, назвавши Харків містом, яке розташоване на території країни-агресора. Зазначений конфуз стався під час сюжету про навчання російських військових. Нагадаємо, що Харків готовий дати відсіч окупаційним військам у разі повномасштабного вторгнення РФ до України. За словами мера міста Ігоря Терехова, Харків захищатимуть не лише харків'яни, а й усі українці. Окрім того, у Харкові закидали фарбою кілька рекламних бордів колишнього нардепа від ОПЗЖ Євгена Мураєва. Це пов'язано із заявою британського Міністерства закордонних справ щодо планів Кремля поставити його на чолі окупаційного уряду в Україні після вторгнення.




Comments

    No results found.