Видовищні змагання з футзалу показали вінницькі аграрії на Спартакіаді(ФОТО)

Вчора, 19 лютого, у Вінниці серед аграріїв зі всієї області організували Спартакіаду «Колос-Агро-2022». На заході були представлені різні види спорту, зокрема, й з футзалу. Вісім команд зі всієї області змагались за перше місце. I-VIN.INFO побував на Спартакіаді, дізнався емоції учасників та результати змагань.

Цього разу аграрії грали у форматі вісім гравців на полі та плюс воротар. Команди провели по декілька матчів у двох підгрупах, і кожна з підгруп змагалась за перемогу. Відомо, що стандартний матч футзалу складається з двох таймів по 15 хвилин. А перерва між ними - 5 хвилин. На майданчику кожна команда прагнула перемогти. Глядачі активно вболівали за гравців, які використовували різноманітні методи та прийоми забити гол.

На полі вирували живі емоції учасників. Траплялись навіть травми, проте медики були на місці і допомагали у таких випадках. Своїми враженями від першої гри поділився гравець команди Ладижинська філія ПРАТ «Зернопродукт МХП» Вадим Скоблецький. У першому матчі їм вдалось обіграти команду з Вапнярської територіальної громади ПСП «Перемога».

Гравець Вадим зазначає, ще є сили грати далі:

«Ми хочемо виграти перше місце і для цього з командою приїхали. У нас сильні суперники, які непогано грають. Спостерігаємо за іншою підгрупою між перервами, то думаємо сильним конкурентом буде Тростянецька територіальна громада. Насправді, тут всі вміють грати і доволі сильні учасники. Перед грою наш капітан команди сказав: «Слава Україні! Вперед!».

Цікаво, що на змаганнях з футзалу були як дорослі учасники, так і студенти фахового коледжу. Наприклад, до Спартакіади аграріїв долучилася команда Чернятинського фахового коледжу ВНАУ. Її представники розповіли, що організація заходу сподобалась, проте важко змагатись зі старшими учасниками. Також своїми емоціями поділилась команда з Вапнярської територіальної громади ПСП «Перемога» та їхній капітан Михайло Заєць.

«Організація заходу дуже сподобалась. Та взагалі зимові вихідні якраз для того, щоб корисно провести час. Наша команда була рада долучитись до змагань, бо ми активно відпочили, отримали насолоду від цього і розвіялись», - розповів головний аграрій та учасник змагань з команди ПСП «Перемога».

Результати Спартакіади «Колос-Агро-2022» з футзалу виявились наступними: 1 місце посіла команда Ладижинської філії ПРАТ «Зернопродукт МХП», 2 місце здобули аграрії з Піщанської селищної територіальної громади ТОВ ФГ «Явір», а 3 місце вибороли ПСП «Перемога» з Вапнярської територіальної громади.

Як розповів капітан команди ПРАТ «Зернопродукт МХП» В’ячеслав Чорномаз, команда вперше бере участь у таких змаганнях і одразу здобула перемогу у футзалі. Також аграрії з цієї компанії часто займаються спортом, грають у футбол.

«Звісно, ми задоволені нашою перемогою і нас вже всі вітають. Всі учасники були сильними та достойними. Місцями було важко, поле досить непростим. Проте пристосувались до всього і гра завершилась добре. Вдячні нашим суперникам і всім гравцям. Також чудова організація заходу, нам все сподобалось», - поділився В’ячеслав Чорномаз.

Також на змаганнях з футзалу визначили кращого бомбардира. Ним став Віктор Томаченко з команди «Явір» Піщанської селищної територіальної громади. Результатами та емоціями представниками села Яворівка поділився капітан команди Олександр Свідрук.

Каже, були втомлені від чотирьох матчів підряд.

«Нам попалось чотири гри піряд. Проте результат отримали гарний, цим і задоволені. Хотілось більше таких заходів та організацій, аби люди знайомились між собою та спілкувались. Ми ще і раніше брали участь у змаганнях, а у такій Спартакіаді - вдруге. Тоді показали трохи гірші результати та цього року зайняли 2 місце з футзалу. У нашій команді був кращий бомбардир Віктор, який забив 8 голів. За рахунок цього вдалось виграти декілька ігор», - поділився капітан команди.

Окрім цього, кращим гравцям та призерам давали заохочувальні призи.

Нагадаємо, громади Вінниччини взяли участь у спортивних змаганнях «Колос-Агро 2022».

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: Руслана Сивак




Comments

    No results found.