У Сумах з 21 лютого запрацюють дві додаткові камери відеофіксації дотримання правил дорожнього руху

З 21 лютого в Сумах запрацюють дві додаткові камери відеофіксації дотримання правил дорожнього руху. Про це повідомили у телеграмі патрульної поліції Сумської області.

Прилади контролю "Каскад" будуть встановлені за адресами: вул. Героїв Крут, 1/3, напрямок спрямування приладу вул. Івана Сірка; вул. Кондратьєва, 129, напрямок спрямування приладу вул. Прокоф’єва. Читайте також: Що треба знати про систему відеофіксації порушень ПДРТакож з 21 лютого додаткові прилади фіксації порушень на дорогах запрацюють в Києві, Вінниці, Мукачеві та Івано-Франківській і Закарпатській областях. Загалом в Україні автоматично фіксуватимуть правопорушення 270 приладів, що розташовані у 25 містах та 16 областях.

Що відомо Раніше прилади контролю "Каскад" були встановлені в Сумах на вулиці Харківській, неподалік перехрестя з вулицею Лінійною, де трапилося 4 аварій з потерпілими, на вулиці В. Чорновола на перехресті з вулицею Засумською, де трапилося 6 аварій з потерпілими, а також на вулиці Героїв Крут, де на перехресті з М. Лушпи трапилося 14 ДТП з потерпілими. За перші 10 днів роботи, у жовтні 2021 року, камери зафіксували 2160 випадків перевищення швидкості. Читайте нас у Telegram

Долучайтесь до нашої спільноти у Viber

Підписуйтеся на наш Instagram




Comments

    No results found.