У Запоріжжі родина отруїлася чадним газом: дитина у лікарні

У Запоріжжі ледб не сталось лихо — у квартирі будинку на бульварі Бельфорському, що на Правому березі, сталося отруєння 3 осіб чадним газом внаслідок несправності газового приладу.
За інформацією Запорізького обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, на місці події працювала 1 педіатрична та 2 фельдшерські бригади. Медична допомога була надана жінкам 24 та 54 років та дівчинці 2,6 років. Дівчинка була госпіталізована до лікарні.
Чадний газ називають «тихим вбивцею» — він не має ані запаху, ані кольору. Нещодавно ледь не померла пара у місті Пологи. Медиків викликали на вулицю Пушкіна. На місці медики дізналися, що постраждали чоловік 35 років та 21-річна дівчина. Отруєння сталося чадним газом. Осінь — пора, коли люди починають опалювати будинки пічками, одна це не завжди безпечно. Молодим людям фельдшерська бригада надала допомогу. І чоловік, і дівчина, були госпіталізовані до лікарні.

Читайте також: У Запоріжжі відбудеться незвичний конкурс: містянам пропонують зробити світлину з легендарною автівкою з кінострічки




Comments

    No results found.