КПВВ «Щастя» припинив функціонування через обстріли терористів

Через регулярні обстріли незаконними збройними формуваннями контрольний пункт в'їзду-виїзду «Щастя» припинив роботу.
Як повідомляє прес-служба Об'єднаних сил, 19 лютого окупаційні війська РФ тричі прицільно обстріляли КПВВ із мінометів та станкових протитанкових гранатометів.

«Такі дії російсько-окупаційних військ ставлять під загрозу життя та здоров’я як мирного населення, так і персоналу, який здійснює свою діяльність на КПВВ. Завдяки безперебійному функціонуванню цього дорожнього коридору люди мали можливість рятуватись від складної соціально-економічної ситуації, яку на тимчасово окупованих територіях України створила окупаційна адміністрація РФ», – йдеться у повідомленні.

Враховуючи загострення ситуації, недотримання окупаційними військами домовленостей про припинення вогню та неможливістю гарантувати безпеку цивільному населенню в межах дорожнього коридору, усвідомлюючи реальну загрозу для життя та здоров'я осіб, що перетинають лінію розмежування, командувачем ОС прийнято рішення про тимчасове припинення пропуску осіб та транспортних засобів через КПВВ «Щастя» з 8 години 20 лютого 2022 року на період існування загрози.




Comments

    No results found.