Футзал. Чемпіонат Черкаської області. Перша ліга. «Халк» (Городищенська ТГ) – «Патріот» (Сміла)

20 лютого 2022 р. Черкаси. СК «Будівельник». Чемпіонат Черкаської області. Перша ліга. 1 тур

(ЧО (1). “Халк” (Городищенська ТГ) – “Патріот” (Сміла) – 0:7(0:3)

Голи: Нікішов, Різник, Меркулов (2), Онученко (3)

Попередження: Стародуб (Халк)

Першими рахунок у зустрічі відкрили смілянські футзалісти. Спроба відповісти результативними діями з боку Халка успіху не мала. Здебільшого городищенська команда намагалася завершувати атаки дальніми ударами і переважно це робив Подгороський. А от Патріот до своїх дій підходив більш раціональніше і у середині тайму вів у рахунку з різницею у два голи – 0:2.

Загалом гра проходить у розміреному темпі із короткочасними сплесками. За дві хвилини до перерви Патріот забив третій гол. Більше забитих голів у цьому таймі не було.

На старті другої половини матчу халківці зробили відчайдушну спробу скоротити відставання у рахунку, але Патріот у захисті зіграв щільно.

Поступово і так не високий темп зустрічі ще більше впав. Загалом такий рахунок смілян влаштовував, а от Халк помітно починають покидати сили. Але командам ще грати сім хвилин і ще достатньо часу, щоб рахунок міг змінитися кардинально. Але показують подальші події Патріот не лише налаштований утримати переможний рахунок, а й збільшити його. Починаючи з 21 хвилини гри рахунок почав стрімко зростати у бік збільшення забитих голів смілянами, які і святкували у цій зустрічі перемогу

The post Футзал. Чемпіонат Черкаської області. Перша ліга. «Халк» (Городищенська ТГ) – «Патріот» (Сміла) first appeared on Черкаський Спорт.




Comments

    No results found.