Гасили трьома екіпажами ДСНС: У Києві через борщ сталась масштабна пожежа

У Києві в Дніпровському районі мешканці однієї з квартир на Дарницькому бульварі забули борщ на плиті, для ліквідації пожежі довелось залучити три екіпажі ДСНС. Про це повідомляє Depo.Київ з посиланням на допис Telegram-каналу "Київ Оперативний".

Повідомляється, що власники квартири забули борщ на плиті й пішли поспати вдень. Від борщу пішло займання, яке й спровокувало пожежу.

Щоб погасити її масштаб, довелося залучати три одиниці техніки ДСНС, три патрульних авто поліції та швидку допомогу.

"На Дарницькому бульварі сьогодні було залучено три одиниці техніки ДСНС, три патрульних авто поліції та швидка допомога... А все через те, що хтось банально не догледів свій борщ. Господарі прилягли в обід поспати. Цей сон ледь не коштував їм життя, але на щастя все обійшлося", – йдеться в повідомленні.

Що нині з господарями наразі не повідомляється.

Нагадаємо, у Києві під час пожежі у Подільському районі загинули й постраждали люди. Займання сталося у квартирі на першому поверсі п'ятиповерхового житлового будинку. Рятувальники евакуювали вісім мешканців із сусідніх квартир та із квартир верхніх поверхів. У квартирі, де сталося займання, виявили тіло людини. Також постраждав чоловік, його передали медикам "швидкої".




Comments

    No results found.