Футзал. Чемпіонат Черкаської області. Перша ліга. «РДС» (Михайлівка) – «Пламет» (Черкаси)

20 лютого 2022 р. Черкаси. СК «Будівельник». Чемпіонат Черкаської області. Перша ліга. 1 тур

(ЧО (1). “РДС” (Михайлівка) – “Пламет” (Черкаси) – 1:5 (0:2)

Голи: Кулініч – Каймаков, Гаркавий, Лоян, Панасенко (2)

Перші шість хвилин на майданчику спостерігалася рівна позиційна боротьба. Потім черкаська команда додала у швидкості, що позначилося на зміні цифр на табло на їхню користь – 0:2. Пропустивши два м’ячі, михайлівці спробували відповісти супернику тим же, але Пламет на досягнутому зупинятися не збирався і продовжував активно атакувати.

У кінцівці тайму частіше атакував РДС, де на ударну позицію намагалися вивести свого бомбардира Кулініча, але його удари мети не досягали.

Відразу після великої перерви Пламет лрганізував чергову результативну атаку і довів рахунок до 0:3 на їхню користь. Не пройшло і півтори хвилини, як пламетівці забили свій четвертий гол. До завершення зустрічі ще багато часу, щоб михайлівська команда мала змогу змінити ситуація, але помітно, що їхній настрій не найкращий. Проте РДС знаходить у собі сили і все частіше атакує. А на 17 хвилині Кулінічу вдається завершити свій фланговий прохід влучним ударом. На таку зміну рахунку черкащани відповіли також результативною атакою – 1:5.

Завершальні хвилини команди провели досить таки активно, де особливо старався РДС, але Пламет перемогу у цій зустрічі не втратив.

The post Футзал. Чемпіонат Черкаської області. Перша ліга. «РДС» (Михайлівка) – «Пламет» (Черкаси) first appeared on Черкаський Спорт.




Comments

    No results found.