У Кропивницькому відпрацювали алгоритм дій щодо надзвичайної ситуації військового характеру (ФОТО, ВІДЕО)

У Кропивницькому для всіх зацікавлених провели практичний тренінг «Дії населення в умовах надзвичайних ситуацій військового характеру».

Містяни мали змогу отримати відповіді на більшість найпоширеніших питань, пов’язаних зі стратегією дій цивільного населення у випадку надзвичайної ситуації військового характеру.

Сцену Ковалівського парку було поділено на локації, де фахівці з відповідних галузей консультували та закріплювали практично алгоритми дій. За три години роботи локацій, у тренінгу взяло участь 179 особи.
Надання першої допомоги: початковий алгоритм дій при наданні першої невідкладної допомоги, СЛР, рани та кровотечі, учасники відпрацьовували з представниками Товариства Червоного Хреста України.

Поліцейські спецпідрозділу ТОР Патрульної поліції Кіровоградської області навчали тактичної медицини, розглянули застосування сучасних засобів індивідуального захисту. Відпрацювали алгоритм злагоджених дій населення та патрульної поліції в умовах надзвичайних ситуацій військового характеру.
Представник тероборони – Роман Малина, розповів про завдання Сил територіальної оборони, як можна підписати контракт та якою може бути взаємодія цивільного населення з територіальною обороною в умовах надзвичайних ситуацій військового характеру.

Представники вибухотехнічного відділення Головного управління Національної поліції України в Кіровоградській області роз’яснили правила безпечного поводження при виявлені підозрілого предмету схожого на вибухонебезпечний пристрій або невідомих предметів.

Розповіли ознаки, що вказують на можливу належність підозрілого предмета до вибухового пристрою. Відпрацювали дії населення при виявленні вибухонебезпечних предметів, сучасних боєприпасів та саморобних пристроїв, які використовуються в терористичних цілях.
Разом з Анатолієм Компанійцем та інструкторами тренінгового центру головного управління Національної поліції України в Кіровоградській області учасники тренінгу відпрацювали безпечне поводження зі зброєю, ознайомилися з будовою та принципами дії автоматичної зброї.

Олександр Зобенко спільно зі спецпризначенцями 3-ого окремого полку спеціального призначення імені князя Святослава Хороброго провели заняття з тактичної підготовки.
Захід організовано ГО «Мобільна волонтерська група», ГС "Рада учасників бойових дій, інвалідів війни, членів сімей загиблих та волонтерів "Патріот", за сприяння Патрульної поліції Кіровоградської області, Головного управління Національної поліції України в Кіровоградській області, Товариства Червоного Хреста України в місті Кропивницький, спецпризначенців 3-ого окремого полку спеціального призначення імені князя Святослава Хороброго, представників батальону територіальної оборони міста Кропивницький, інструктора з тактичної підготовки Олександра Зобенко.
Наталія Салімова
Фото: Відаді Салімова
Відео Марії Компанієць можна переглянути за посиланням: https://www.facebook.com/107005150687359/videos/257376079881880 (https://www.facebook.com/107005150687359/videos/257376079881880)




Comments

    No results found.