За добу на Івано-Франківщині в ДТП травмувалися двоє людей

Упродовж вечора 19 лютого на Івано-Франківщині в дорожньо-транспортних пригодах травмувалися двоє людей. Обох госпіталізували до лікарень. Про це Суспільне інформують в управлінні з питань цивільного захисту облдержадміністрації.

Перша аварія трапилася о 19:00 у селищі Делятин Надвірнянського району. Там водій автомобілем Toyota RAV4 наїхав на 46-річного місцевого жителя, який переходив дорогу у невстановленому місці. Чоловіка ушпиталили до Надвірнянської центральної районної лікарні.

Наступна ДТП сталася о 20:00 у селі Бабухів Рогатинської тергромади. Там 34-річний водій зі Львова автомобілем збив 41-річного місцевого жителя — він перетинав проїзну частину дороги поза "зеброю". Травмованого чоловіка госпіталізували в Рогатинську центральну районну лікарню.

Новина доповнюється...

Читайте також На Прикарпатті автомобіль збив 16-річного юнака на пішохідному переході На Івано-Франківщині нетверезий водій автомобілем наїхав на двох пішоходів і втік На Франківщині поліцейський автомобіль зіткнувся з ВАЗ. Травмувалася 5-річна дитина У Ямниці поблизу Івано-Франківська перекинулася вантажівка Читайте нас у Telegram: головні новини Івано-Франківщини

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Користувачі акаунтів Google можуть заповнити форму тут. Ваші історії важливі для нас!




Comments

    No results found.