Буковинців запрошують стати десантниками у 80 окремій десантно-штурмовій бригаді

Буковинців запрошують стати десантниками у 80 окремій десантно-штурмовій бригаді.

Про це повідомляє буковинська правда з посиланням на Чернівецький обласний військомат.

Стрибнути з парашутом з літака чи гелікоптера в повному екіпіруванні та зі зброєю, а за необхідності пройти рейдом в тилу противника, порушуючи і знищуючи, його лінії комунікацій та постачання, аби побратими з Сухопутних військ, мали змогу вдарити по ворогу з усією своє міццю. Така робота не для слабких духом, але якщо, ти десантник ЗСУ, то тобі такі випробування неодмінно під силу.
Поповнити лави крилатих піхотинців, одягнути берет кольору “марун” та стати вістрям вогняного меча Архистратига Михаїла, який є символом та оборонцем українських десантників, можеш саме ти!
Наразі триває набір на службу за контрактом в 80 окрему десантно-штурмову бригаду ДШВ ЗСУ, яка однією з перших воює з російським агресором на східних рубежах нашої держави. Маючи досвід участі в миротворчих місіях, міжнародних навчаннях, десантники показали себе під час війни наймобільнішим родом військ, який спроможний виконувати будь-яке завдання за різних умов.
Десантно-штурмовий підрозділ дислокується і в нашій області, тож буковинські десантники мають змогу проходити службу неподалік від дому, час від часу вирушаючи в район проведення операції Об’єднаних сил.
Бригада пропонує гідні умови служби та грошове забезпечення, яке є вищим ніж в інших частинах. При укладанні першого контракту винагорода становить від 18000 до 24000 грн. залежно від звання. В місці постійного розташування частини солдат отримує в середньому 13000 грн. Щорічно таку ж суму додатково виплачують до відпустки тривалістю від 30 діб. В районі проведення операції Об’єднаних сил його забезпечення складає від 35000 грн.
Військовослужбовці безкоштовно отримують речове майно, продовольче забезпечення, медичне обслуговування та санаторно-курортне лікування.
За військовими, які на час укладання контракту були офіційно працевлаштовані, зберігається заробіток і посада на попередньому місці роботи.
Варто зазначити, що вже з березня грошове забезпечення військовослужбовців планують підвищити на 30 відсотків.
В територіальних центрах комплектування та соціальної підтримки всіх охочих укласти контракт ознайомлять з переліком посад, умовами служби та допоможуть з оформленням необхідних документів.
Телефони: 0509480349, 0953925911, (0372)524349.




Comments

    No results found.