«Шуфрича не били 0 днів». Соцмережі відреагували мемами та фотожабами на бійку Бутусова та нардепа від ОПЗЖ (фото)

Учора, 18 лютого, в прямому ефірі ток-шоу «Свобода слова» Юрій Бутусов, головний редактор видання «Цензор.НЕТ», побився із нардепом від ОПЗЖ Нестором Шуфричем

Бійка сталася, коли Бутусов назвав Шуфрича та Євгена Мураєва (власник телеканалу «НАШ») «російськими клоунами, які просуватимуть російські наративи» та попросив не давати їм слово.

У відповідь Шуфрич заявив, що «зрадник він чи ні — нехай встановлює суд». Тоді Бутусов підійшов і вдарив його в обличчя.

https://t.me/novoe_vremya/19231

Після бійки у соцмережах почали ширити меми та фотожаби. Зокрема користувачі згадали, що бійки для Шуфрича стали вже «традиційними» й відлік від останньої довелося поновити.

Нестор Шуфрич був небитий з 30 вересня 2014 року по 18 лютого 2022 року, тобто: - 7 років 4 місяці 19 днів; - 88 місяців; - 385 тижнів; - 2698 днів; - 64752 години; - 3885120 хвилин.😁

Posted by Олександр Рудніцький on Saturday, February 19, 2022

💌Народна Петиція🎁 Якщо цей допис набере 25000 лайків, Шуфрич буде битий кожної п’ятниці👊🏻🤕

Posted by Гриценко Ірина Ярославівна on Saturday, February 19, 2022

Також пожартували і над травмованим обличчям Шуфрича. Користувачі соцмереж порівняли з подряпинами кішки, Джокером та навіть картою нового вторгнення Росії.

Встигли навіть співставити бійку з останньою заявою президента США Байдена, що Путін вирішив напасти на Україну.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини та публікує дивовижні історії. Приєднуйтесь до нас уFacebook таTelegram, щоб нічого не пропустити.

Родина нардепа Шуфрича зареєструвала свою віллу у анексованому Криму за російськими законами — розслідування (фото, відео)




Comments

    No results found.