У Синівській громаді розпочали комплексну боротьбу зі сміттям

Цього року у Синівській громаді почала діяти Програма поводження з твердими побутовими відходами на території Синівської сільської ради на 2022-2025 роки.

Всього на її реалізацію потрібно 3240,00 тис. грн. З них: державний бюджет 1500,00 тис. грн, бюджет громади — 1240,00 тис. грн., кошти з інших джерел — 500,00 тис. грн.

Як повідомляється на сайті Синівської сільської ради, реалізація програми допоможе зменшити вплив ТПВ на довкілля, покращити санітарний стан населених пунктів та поліпшити епідеміологічне благополуччя населення.

У планах створити цілу системи поводження з ТПВ, заснованої на використанні сучасних технологій, для вирішення наявних проблем у короткостроковій перспективі та підготовки матеріальної, інформаційної і фінансової бази для управління ТПВ на території Синівської сільської ради на довгострокову перспективу. Програма поводження з твердими побутовими відходами спрямована на координацію дій органів місцевої влади, суб’єктів господарювання та активізацію населення щодо підвищення рівня ресурсозбереження, зменшення шкідливого впливу відходів на навколишнє природне середовище і здоров’я людей.

«Липова Долина.ІНФО - https://ldolyna.info»




Comments

    No results found.