Мер Білопілля каже, що не вивозив свої речі Камазом до Ужгорода

Міський голова Білопілля Юрій Зарко спростовує поширену деякими депутатами інформацію про те, нібито він вивозив свої речі Камазом до Ужгорода. Про це мер написав на своїй сторінці у Фейсбуці:

“Шановні друзі! Написати цей пост мене змусив ганебний факт поширення брехні відносно мене деякими депутатами міської ради. Спочатку, коли мені просто говорили, що такі конкретні депутати щось там говорять – я не звертав ніякої уваги, але коли до мене почали телефонувати представники обласних, в тому числі і силових структур – я вирішив звернутися до вас.

Так от , група депутатів міської ради розповсюджує інформацію, немовби в ніч з 15 на 16 лютого міський голова , тобто я, навантажив всі свої речі і Камазом вивіз в Ужгород (цікаво, а кому прийшло в голову сказати Камазом? – MANом було б дешевше та більше влізло б))) Сусіди подумали, що мене грабують і визвали поліцію. Коли приїхала поліція, то , немовби вийшов я сказав поліції, що все в порядку – просто я тікаю з міста)))

Це все було б смішно , якби не два але. По- перше , і 15-го і 16-го, я лежав під крапельницею в інфекційному відділенні.

А по -друге , люди вже не знають, яку б ще брехню придумати на мою адресу, аби щоб намагатися дискредитивати мене в очах мешканців. І цим свідомо намагаються дестабілізувати суспільну ситуацію в місті. В той час коли всім нам треба зберігати спокій хтось (а ми чудово розуміємо хто) намагається розхитати політичну ситуацію в місті.

Тож з огляду на викладене хочу сказати :

1. Якщо мені і доведеться залишати місто, то лише для того, щоб захищати його та Україну зі зброєю в руках.

2. Мною подано відповідну заяву до Служби Безпеки України щодо встановлення та притягнення до відповідальності осіб, які застосувають елементи гібридної війни та намагаються дестабілізувати ситуацію в місті.

3. Наталіє Євгенівно, Юрію Григоровичу та інші зацікавлені депутати міської ради! Я запрошую Вас особисто в будь який час прийти до мене додому та пересвідчитись особисто в наявності майна за адресою мого проживання!”

«Сумські дебати - debaty.sumy.ua»




Comments

    No results found.