На Житомирщині тривають перевірки дотримання карантинних обмежень

Станом на 19 лютого (за минулу добу 18 лютого) фахівцями територіальних підрозділів ГУ Держпродспоживслужби в Житомирській області проведено 43 позапланових заходів державного нагляду (контролю), під час яких порушення виявлені на 11 об’єктах (закладах торгівлі продовольчими товарами – 4, закладах торгівлі непродовольчими товарами – 3, закладах громадського харчування – 1, агропродовольчі ринки – 2, аптеках – 1). За результатами перевірок направлено 3 листи з пропозиціями і попередженнями керівникам суб’єктів господарювання щодо усунення виявлених порушень, видано 2 приписи, в 3 листах повідомлено органи влади та в 2 – Національну поліцію, складено 5 протоколів про адмінправопорушення за ст.42 КУпАП та 1 за ст.46 Закону України «Про забезпечення санітарного та епідеміологічного благополуччя населення».

Крім того, в складі комісій спеціалістами Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області здійснено 58 перевірок суб’єктів господарювання по дотриманню ними обмежувальних заходів. Під час перевірок порушення виявлені на 11 об’єктах (закладах торгівлі продовольчими товарами – 8, непродовольчими товарами – 1, закладах громадського харчування – 1, інші – 1). За результатами перевірок направлено 7 листів з пропозиціями і попередженнями керівникам суб’єктів господарювання щодо усунення виявлених порушень, в 1 листі повідомлено органи влади, видано 1 припис, складено 5 протоколів про адмінправопорушення за ст.42 КУпАП.

Спеціалістами Олевського управління підготовлено довідку для заслуховування на засіданні районної комісії з питань ТЕБ та НС.

З 20 січня Житомирська область перейшла до «помаранчевого» рівня епіднебезпеки через перевищення коефіцієнту виявлення випадків інфікування.

«Помаранчевий» рівень епідемічної небезпеки не містить додаткових обмежень та визначається сигнальним про наближення регіону до «червоної» зони.




Comments

    No results found.