Коли ремонтуватимуть постраждалу від вибуху частину кропивницької дев’ятиповерхівки

Учора, 18 лютого, Кропивницький міський голова Андрій Райкович проінспектував хід та якість аварійновідновлювальних робіт в будинку по вулиці Космонавта Попова, 24, корп.1, де в одній із квартир стався вибух газу.

Будівельники тут продовжують виконувати вкрай важливу місію – укріплюють силові елементи будівельних конструкцій, зруйнованих вибухом. Ремонтні бригади перемістилися на перший поверх і монтують металеві каркаси в квартирах №4 та 37.
Після того, як будівельники впораються з аварійними роботами і перебування у приміщеннях будинку стане безпечним, в багатоповерхівці почнуть працювати експерти, які проведуть детальне обстеження споруди. Потім настане черга розробки проєкту та ремонту постраждалої від вибуху частини будинку.
Читайте також: Де взяти кошти на ремонт пошкодженої вибухом кропивницької багатоповерхівки (ekonomika/25958-z-rezervnoho-fondu-biudzhetu-kropyvnytskoi-miskoi-terytorialnoi-hromady-mozhut-vydilyty-koshty-na-remont-2)
Коли кропивницькі будівельники перейдуть до робіт на першому поверсі будинку, пошкодженого вибухом газу (suspilstvo/25931-koly-kropyvnytski-budivelnyky-pereidut-do-robit-na-pershomu-poversi-budynku-poshkodzhenoho-vybukhom-hazu-foto)
У третьому та четвертому під’їздах пошкодженого кропивницького будинку люди повернулися до нормального життя (allnews/25918-u-tretomu-ta-chetvertomu-pid-izdakh-poshkodzhenoho-kropyvnytskoho-budynku-liudy-povernulysia-do-normalnoho-zhyttia)
Пів року не матимуть доступу до своїх квартир жителі другого під’їзду пошкодженого кропивницького будинку (allnews/25916-piv-sotni-kropivnits-kikh-rodin-pererakhuyut-dopomogu-dlya-orendi-zhitla)




Comments

    No results found.