ЦВК зареєструвала ще одного кандидата за 206 округом

Центральна виборча комісія 18 лютого зареєструвала ще одного кандидата у народні депутати на проміжні вибори за 206 округом. Ним став 30-річний депутат Луцької райради Євгеній Мікоян.

Про це йдеться на сайті ЦВК.

Євгеній Мікоян — представник політичної партії «Громадянський рух «Свідомі». Має вищу освіту: отримав диплом магістра за спеціальністю «Маркетинг» у Луцькому національному технічному університеті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ДМИТРО НІКІТІН – КАНДИДАТ В НАРОДНІ ДЕПУТАТИ ПО 206 ОКРУГУ ВІД «БАТЬКІВЩИНИ»

Нагадаємо, раніше ЦВК зареєструвала ще сім кандидатів у народні депутати за 206 округом: 45-річний самовисуванець Володимир Атрощенко, 37-річний Максим Балан (партія «СОБОР»), 33-річна Катерина Данькова (партія «ДемАльянс (Демократичний альянс)»), 35-річний Олег Робейко (партія «Народовладдя»), 38-річна Олена Серебреннікова («Партія українського народу»), 37-річний Олександр Ломако (партія «Удар») та 43-річний самовисуванець Олександр Гашпар.

Проміжні вибори в окрузі №206 призначили на 27 березня. Причиною стала загадкова смерть парламентарія Антона Полякова, що сталася у Києві в жовтні 2021 року.

206 округ охоплює колишній Новозаводський район Чернігова (переважно це всі мікрорайони міста, розташовані південно-західніше від проспекту Миру – Лісковиця, частина центральних вулиць, Шерстянка, Подусівка, Масани, Коти та ін.), а також колишні Ріпкинський та Чернігівський райони.

Мешканці колишнього Деснянського району Чернігова участі у виборах брати не будуть.

Фото — ілюстративне.




Comments

    No results found.