У Глухові прораховують встановлення кількох індивідуальних теплових пунктів

Доручення від міського голови сьогодні отримали відповідні структури за результатами розширеної наради з енергоефективності. Зокрема, Надія Вайло попросила прорахувати встановлення окремих ІТП для Центру первинної медико-санітарної допомоги та ДНЗ «Світлячок», переведення кількох котелень теплового району на альтернативне паливо, наприклад, пелети, реконструкцію системи опалення Центру культури.

Крім того, вона попросила всіх керівників не нехтувати елементарними заходами збереження тепла. «Навіть якщо встановлення тепловідбиваючих екранів за батареями і утеплення всіх дверей можуть дати 1 відсоток економії тепла – це теж результат. Щодо утеплення горищ, то пропоную почати із школи мистецтв», – підкреслила вона.

Начальник відділу енергоменеджменту та підтримки підприємництва Олена ЩЕБЕТЬКО зробила розгорнутий аналіз по кожному окремому приміщенню закладів освіти, медицини, культури по витратам тепла. В цілому за два минулих місяці вдалось зекономити 1,1 млн грн.

Нагадаємо, за підрахунками фінуправління, через здорожчання газу у бюджеті громади вимальовується дірка у 9 млн грн незабезпеченості саме за теплопостачання.

Глухівська міська рада
«Сумські дебати - debaty.sumy.ua»




Comments

    No results found.