Теребовлянську «Ниву» очолили легендарні брати-близнюки (+фото)

Кадрові зміни сталися на тренерському містку теребовлянської «Ниви». Замість Назара Козака новим головним тренером теребовлянців став Ігор Васильович Сороцький, якому буде допомагати брат-близнюк Володимир Васильович Сороцький.

Обоє є місцевими футбольними легендами, адже свого часу виступали за майстрівському рівні за тернопільську «Ниву» та харківський «Маяк», а також знаходилися в дублі харківського «Металіста». Що цікаво, обидва в різні роки вже були тренерами теребовлянської «Ниви».

З понеділка команда з Теребовлі розпочала тренувальний процес. Відбувається перегляд потенційних новачків. Ставку тандем Сороцьких робитиме на доморощених футболістів, а також кращих з гравців, які захищали кольори «Ниви» в сезоні-2021.

Сьогодні, 18 лютого, оновлена теребовлянська «Нива» зіграла перший контрольний поєдинок у рамках підготовки до нового сезону 2022 року. У Боричівці на футбольному полі зі штучним покриттям теребовлянці перемогли ФК «Гайворонка» – 5:0. Як відзначили тренери, результат у цьому поєдинку не був головним, найперше потрібно було побачити в яких фізичних кондиціях підійшли футболісти після тривалої перерви та оцінити потенційних новачків.

Наставники також відзначили гру свої суперників, які хоча й поступалися в класі, але в бажанні зіграти якомога краще і дати бій серйозному супернику їм не відмовиш.

До слова, і теребовлянська «Нива», і ФК «Гайворонка» виступатимуть у зимовий першості Тернопільської області, яка стартує вже завтра, 19 лютого.

ДОСЬЄ:

СОРОЦЬКИЙ ІГОР ВАСИЛЬОВИЧ
Дата народження – 23 травня 1963 року
Місце народження – м. Теребовля, Тернопільської обл.
Перші тренери – Л.П. Полиняк та В.Д. Скворцов
Амплуа – захисник
Грав за команди – Харківська СШІ, «Металіст-д» Харків, «Маяк» Харків, «Сула» Лубни, «Лисоня» Бережани, «Птахівник» В. Гаї, «Зоря» Хоростків, «Нива» Теребовля
Тренував команди – «Бровар» Микулинці, «Бровар» Микулинці-Тереловля, «Нива» Теребовля
***

СОРОЦЬКИЙ ВОЛОДИМИР ВАСИЛЬОВИЧ
Дата народження – 23 травня 1963 року
Місце народження – м. Теребовля, Тернопільської обл.
Перші тренери – Л.П. Полиняк та В.Д. Скворцов
Амплуа – захисник
Грав за команди – Харківська СШІ, «Металіст-д» Харків, «Маяк» Харків, «Приладист» Мукачеве, «Нива» Теребовля
Тренував команди – «Нива» Теребовля




Comments

    No results found.