На Білогірщині гостя обікрала власника будинку

Вчора, 17 лютого, до правоохоронців зателефонував мешканець села В'язовець, що на Білогірщині. Чоловік повідомив, що з його будинку за невідомих обставин зникло 2400 гривень.
На місце події прибув поліцейський офіцер Ямпільської тергромади Олег Палига, інформують в Шепетівському РУП. Йому потерпілий розповів, що напередодні у будинку побувало чимало гостей, тож ймовірніше хтось із них і заволодів коштами.

«Капітан поліції відпрацював коло осіб, які могли бути причетними до злочину, та встановив, щокрадіжку вчинила 44-річна славутчанка. Жінка була з потерпілим у приятельських стосунках, часто бувала у його помешканні, тоді й запримітила місце, де власник зберігав заощадження», - зазначають у РУП.

[1]
З’ясувалось, що зловмисниця вже притягувалась до кримінальної відповідальності. Незважаючи на це, потерпілий зовсім не підозрював її у крадіжці.

«Викрадені кошти правоохоронці вилучили та повернуть законному власнику. А за фактом крадіжки відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України, санкція статті передбачає позбавлення волі до трьох років», - додали в поліції.

[1] https://www.xm-inside.com/wp-content/uploads/2022/02/43c584c1-1689-423d-9b89-c985b65c77ea.jpeg




Comments

    No results found.