Жителів Кропивницького вчитимуть, як діяти при надзвичайних ситуаціях

Жителів Кропивницького вчитимуть, які діяти при надзвичайних ситуаціях військового характеру. Для цього у Ковалівському парку влаштовують практичний тренінг, розповіла Суспільному голова громадської організації "Мобільна волонтерська група" Наталя Салімова.

За її словами, усіх охочих вчитимуть:

Надавати першу медичну допомогу; Розкажуть, що потрібно брати з собою під час евакуації; Як діяти під час виявлення вибухонебезепечних предметів; Як поводитись з автоматичною зброєю;Також говоритимуть про те, як злагоджуються дії населення міста, поліції, тероборони під час надзвичайних ситуацій.

"Хоча війна в Україні триває восьмий рік, але саме нині серед людей почалася масова паніка. Тому, щоб заспокоїти містян, ми вирішили розповісти, що треба робити в разі надзвичайної ситуації. Літом минулого року ми уже проводили такі тренінги для підлітків, тиждень тому для жінок та дітей. Цього разу для всіх охочих жителів Кропивницького. Тренінг представники поліції та тероборони".

Триватиме тренінг три години. Початок о 10:00, 19 лютого.

Підписуйтеся на новини Суспільне: Кропивницький у Вайбері , Телеграм, Інстаграм та Ютуб. Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх. Заповнити форму можна тут. Ваші історії важливі для нас!




Comments

    No results found.