Повинна стати туристичною перлиною: мер розповів про плани розвитку Садгори

Місцеві мешканці та посадовці обговорили ключові проблеми району та його жителів. Про це повідомив Роман Клічук, пише Медіа агентство АСС.

«Їх, направду, багато, адже роками ними ніхто не переймався. З найголовнішого: дороги, транспортне сполучення та громадські простори», - написав мер.

Відтак, міський голова Чернівців окреслив плани щодо розвитку Садгори.

Транспорт

Зокрема, у межах угоди «Міський громадський транспорт України ІІ», місто зможе закупити 50 нових тролейбусів. Їх направлять і на обслуговування Садгори. Для цього облаштують приблизно шість кілометрів тролейбусних ліній вздовж вулиці Калинівської, зазначив Роман Клічук. До того ж декілька автобусів, які ще закупить тролейбусне управління, також направлять до Садгори.

Отримуйте новини в Telegram

Благоустрій

«Вже працюємо над тим, аби реконструювати сквер, що на вулиці Підкови.

Завершуємо роботу над проєктом облаштування пам‘ятника «Патріотам-борцям за цілісність України» у сквері по вулиці Вересневій, 2. Також там плануємо відновлення елементів благоустрою та облаштування дитячого майданчика.

Садгора повинна перетворитися на одну з туристичних перлин міста. І ми докладемо для цього всіх необхідних зусиль», - підсумував очільник міста.




Comments

    No results found.