У Чернівцях двірник збирав сміття руками. Управлінська компанія пояснила, чому так сталось

У Чернівцях на вулиці Федьковича двірник прибирав сміття руками. Чоловік збирав бруд з дороги та викидав його в сміттєві мішки. В управлінській компанії, де працює двірник, кажуть, що працівники мають інвентар, а таке прибирання — ініціатива чоловіка.

Про це у коментарі Суспільному сказав заступник керівника фірми "Управдому" Віталій Якубенко.

Відео, де двірник збирає сміття руками, опублікували у соцмережі Facebook. Користувачі коментували про неналежні умови праці. "Вулиця Федьковича, наші дні перша половина 21 сторіччя — мда", — написав автор відео Сергій Обшанський.

Користувач Юліан Захарчук написав, що поруч з двірником є мітла. "Можливо, людині так зручніше. Головне — прибирає і старається", — коментує він.

У коментарі Суспільному заступник керівника фірми "Управдому" Віталій Якубенко сказав, що двірник мав інвентар для прибирання: совок та віник.

"На відео ідеально чисто прибрано. Якщо він картоном щось підібрав – не бачу, за що його можна сварити. Це власна ініціатива двірника", – говорить Якубенко.

Читайте також Ремонти вулиць та басейну. ТОП-5 найдорожчих об'єктів у Чернівцях у 2022 році

Що відомо У Чернівцях вулиці прибирають компанії-управлінці, які виграли тендер на ці послуги. Компанія "Управдом" перемогла на одному з лотів, які оголосила міськрада. За послуги з прибирання їм мають заплатити понад 1 мільйон 800 тисяч гривень. Читайте нас у Telegram: головні новини Буковини

Станьте частиною Суспільне Буковина: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи села. Пишіть нам на пошту редакції новин: [email protected].




Comments

    No results found.