Три тонни контрафакту: у чернівчанина вилучили алкоголю на майже мільйон гривень

За даними слідства, 41-річний житель Чернівців, облаштував у господарському приміщенні за місцем свого проживання підпільний цех, де незаконно виготовляв лікеро-горілчану продукцію під виглядом відомих українських та закордонних брендів. Про це повідомляє Медіа агентство АСС з посиланням на відділ комунікації поліції у Чернівецькій області.

Внаслідок проведених заходів 16 лютого поліцейські виявили у нього понад 2700 літрів готової фальсифікованої алкогольної продукції, 2000 літрів сировини для її виготовлення та інші докази протиправної діяльності. Загальна сума вилученого – понад мільйон гривень.

Отримуйте новини в Telegram

Окрім цього, правоохоронці вилучили у порушника сировину, ємності, підроблені бирки з назвами спиртних напоїв, а також обладнання для виробництва фальсифікованої алкогольної продукції. Готовий товар реалізовували через мережу роздрібної торгівлі.

Кримінальне провадження розслідується за статтею 204 (Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) Кримінального кодексу України.

Читайте також: П’яна буковинка хотіла підкупити поліцейських: жінка постане перед судом




Comments

    No results found.