Завершилася сесія міськради, яка тривала з вересня 2021 року

Сьогодні, 26 січня, завершилася 16 сесія Кам’янець-Подільської міської ради, яка тривала з вересня 2021 року.

Як повідомили у пресслужбі ради, сьогодні депутати вчергове висловили свою позицію щодо нагальних питань життя громади. Тих питань, які постійно переносилися з одного сесійного засідання на інше через «недовивчення» або не підтримку частиною депутатів.

У першу чергу йдеться про проєкти, які безпосередньо стосуються сільських територій. Зокрема, порядку проведення громадських слухань щодо кандидатури старости та заходів з утримання об’єктів соціальної інфраструктури міста, сіл і селищ. Проте ні один, ні інший проєкт не знайшов підтримки в частини сесійної зали.

Також не було проголосовані питання щодо внесення змін до складу виконкому, створення тимчасової контрольної комісії міської ради з перевірки фактів відсутності на роботі посадових осіб і працівників комунальних підприємств.

Все ж, частина рішень була прийнята:

надання дозволу на отримання кредитного ліміту управлінській компанії «Житловик» для виплати заробітних плат працівникам;

положення про порядок встановлення меморіальних, інформаційних дошок і пам’ятних знаків на території громади;

безоплатне прийняття в комунальну власність громади світлофорного об’єкту навпроти в’їзду в «Епіцентр»;

11 із 13-ти земельних проєктів, які стосувалися вирішення земельних спорів.

Також сьогодні на сесії міський голова Михайло Посітко повідомив про офіційне подання до Верховної Ради заяви щодо розпуску міської ради і висловив сподівання, що парламент підтримає громаду, «яка втомилася від бездіяльності депутатів».
фото: kpmrada / Facebook




Comments

    No results found.