У Запоріжжі постійно псують сміттєві контейнери


З початку року вандали підпалили понад десять смітєвих пластикових контейнерів. Про це повідомляють на підприємстві “Вельтум-Запоріжжя”. Найбільше випадків вандалізму фіксують у Шевченківському, Комунарському та Дніпровському районах. Частина пошкоджених контейнерів не підлягає відновленню, інші ладнають силами підприємства.
Кожен свій робочий день Павло Череватенко розпочинає з ремонту сміттєвих контейнерів. Щодня це близько тридцяти виїздів в різні точки міста. Павло Череватенко, майстер господарського відділу “Вельтум-Запоріжжя” разом із своєю командою працює у Шевченківському районі. Вони замінюють колеса на цинкових баках:

“Ми знаходимося на вулиці Магістральній, Шевченківського району. Сьогодні замінювали колеса на контейнері внаслідок перевантаження будівельним сміттям“, – каже чоловік.

Ще одна група працює на базі “Вельтум-Запоріжжя”. Їхнє завдання відремонтувати контейнери, що підпалили. Однак не завжди баки можна відреставрувати, зазначають у компанії. Частину доводиться списувати. Ситуації, коли контейнери обливають горючим та підпалюють, все частіше трапляються у місті,

діляться на підприємстві. Зарадити цьому поки що не можуть. Кажуть, єдиний вихід – замінити пластикові баки на металеві. Вони надійніші та експлуатуються довше. Однак коштують дорожче:
“Вартість пластикового контейнера приблизно 6 тисяч гривень, якщо деформація металевого контейнера – контейнер коштує в рамках десяти тисяч гривень. Тому це вартісна робота”, – каже керівниця господарського відділу “Вельтум-Запоріжжя” Оксана Кузнєцова.

Найгірша ситуація із контейнерами у Шевченківському районі. Тут планують повністю замінити баки на нові. Керівництво компанії “Вельтум-Запоріжжя” просить жителів міста бережно ставитися до майна підприємства та не псувати його. Якщо ви стали свідком вандалізму, повідомте про інцидент на “гарячу лінію” компанії “Вельтум-Запоріжжя” тел. 067-611-76-90, 061-228-55-01
Більше новин у нашому телеграмі




Comments

    No results found.