Громади Тернопільщини можуть отримати підтримку в розвитку велоінфраструктури

Громади Тернопільщини можуть отримати підтримку в розвитку велоінфраструктури

Триває прийом заявок для відбору громад, які отримають підтримку в розвитку велоінфраструктури. Географія проєкту Програми «ULEAD з Європою» охоплює громади Тернопільської області.

«Громади матимуть можливість розробити власну програму розвитку веломережі. За результатами навчання, громади зможуть отримати додаткову підтримку для реалізації спільних проєктів, — розповідають організатори. — Нова ініціатива відвключатиме обмін досвідом серед українських громад, навчальний онлайн-візит до однієї з українських громад, консультативну підтримку експерта на етапі планування веломережі, зустріч з обміну досягненнями».

Для участі у відборі необхідно завантажити та заповнити форму за посиланням і надіслати її до 18:00 год. 24 вересня 2021 року на адресу: [email protected] (в темі листа потрібно вказати: «Веломережа, назва громади та область»).

Як розповідають у Тернопільському регіональному офісі Програми «ULEAD з Європою», ініціатива впроваджуватиметься онлайн протягом листопада 2021 — квітня 2022 року.




Comments

    No results found.