У Житомирі в новому сквері встановили камери відеоспостереження

Камери відеоспостереження встановили у сквері на майдані Путятинському біля Скорботного янгола та підключили до системи “Безпечне місто”.

Про це повідомили в Міському інформаційному центрі:

“Працівники КП «Міський інформаційний центр» Житомирської міської ради закінчили роботи по встановленню, налаштуванню та підключенню до міської системи “Безпечне місто” камер відеоспостереження в сквері Голодомору, що на майдані Путятинському”.

Нині сквер знаходиться на фінальній стадії реконструкції.

За інформацією головної архітекторки Ольги Бронштейн найближчим часом там встановлять лави, спортивне обладнання та композицію у вигляді снопа з колосками пшениці.

“Зовсім скоро з’явиться ще один функціональний простір. Роботи з благоустрою завершили, освітлення та відеоспостереження теж є. Замовили композицію: сніп із колосків пшениці. Також замовили лавки, урни та спортивне обладнання. Будівельники обіцяють, що два-три тижні – і можна перерізати стрічку”, – повідомила архітекторка міста.

Нагадаємо, згідно договору, завершити роботи мають до 1 грудня 2021 року. Сквер реконструюють за 4,6 млн грн Підрядних – ТОВ “АртХаус”.

Запис У Житомирі в новому сквері встановили камери відеоспостереження спершу з'явиться на Перший Житомирський




Comments

    No results found.