Chevrolet Suburban і Tahoe 2022 року готуються до рестайлінгу

Chevrolet Suburban і Tahoe 2021 модельного року тільки що були модернізовані, представляючи масу змін і удосконалень, включаючи нову платформу, поліпшену динаміку водіння, сміливе моделювання, і більш високотехнологічний інтер’єр. Таким чином, ми не очікували, що повнорозмірні позашляховики 2022 року отримають будь-які серйозні оновлення.

Проте, стало відомо, що Suburban і Tahoe 2022 року будуть доступні, серед іншого, з новим електронним диференціалом підвищеного тертя. Електронний диференціал підвищеного тертя з допомогою датчиків, які відстежують дії водія, покращують зчеплення з дорогою і стійкість при русі по складній місцевості внаслідок оптимізації розподілу крутного моменту між правим і лівим задніми колесами.

Електронний диференціал підвищеного тертя буде доступний тільки в складі пакету Chevrolet Off-Road Capability для Suburban і Tahoe 2022 року, який містить в собі магнітне регулювання ходу і підвіску Air Ride Adaptive. Для установки пакета Off-Road Capability потрібні також пакет Max Trailering і пакет Luxury, але вони включені в пакет Z71 Off-Road.

Інформації про ціни на пакет Off-Road Capability поки немає. Згідно з попередніми даними, для Chevrolet Suburban і Tahoe 2022 року також ще будуть доступні три нових кольори кузова: Auburn Metallic, Dark Ash Metallic і Evergreen Grey Metallic. Ці нові відтінки замінюють Shadow Grey Metallic і Graywood Metallic.

Що стосується двигунів, то, як повідомляється, 6,2-літровий без надувний V8, який раніше був зарезервований для комплектації High Country, буде пропонуватися для низьких комплектацій RST, Z71 і Premier, коли моделі 2022 року надійдуть у продаж. У поєднанні з 9-ступневою автоматичною коробкою передач цей агрегат розвиває 420 кінських сил і 623 Нм крутного моменту в Suburban і Tahoe High Country 2021 року. Chevrolet також пропонує 5,3-літровий V8 потужністю 355 к.с. 519 Нм і 3,0-літровий рядний шестициліндровий турбодизель потужністю 277 к.с. 623 Нм. Крім того, повідомляється, що Suburban і Tahoe 2022 року буде оснащено новим 12-дюймовим цифровим інформаційним центром для водія, який стане стандартним для комплектацій LT, RST, Z71, Premier і High Country. Однак комплектація LS початкового рівня, як і раніше буде оснащена стандартним 4,2-дюймовим екраном панелі приладів. Очікується, що це нове стандартне устаткування збільшить вартість комплектацій 2022 LT, RST, Z71, Premier і High Country. Для довідки, Suburban 2021 року стоїть від 58 020 доларів, а рекомендована роздрібна ціна Tahoe LT 2021 року становить 55 320 доларів. Chevrolet повинен офіційно представити Suburban і Tahoe 2022 модельного року протягом наступних кількох тижнів.




Comments

    No results found.