Працівники обласної дитячої лікарні отримали нагороди

Напередодні Дня медичного працівника, який відзначають у третю неділю червня, у КП ;Рівненська обласна дитяча лікарня ; відбулися урочисті заходи.

Привітати медичних працівників підприємства завітали перший заступник голови обласної ради Сергій Свисталюк, голова постійної комісії з питань охорони здоров rsquo;я, материнства та дитинства Юрій Білик та член постійної комісії з економічних питань та комунальної власності Юлія Назарчук.

Я дуже пишаюся вашим колективом. Низький уклін вам за те, що ви робите для наших дітей і їхніх батьків. Спасибі вам за професіоналізм та чуйне серце. Зичу вам і вашим родинам доброту, міцного здоров rsquo;я і усіх гараздів ;, - звернувся Сергій Свисталюк.

За сумлінну добросовісну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток охорони здоров rsquo;я Рівненщини, успіхи в наданні висококваліфікованої медичної допомоги , відданість справі перший заступник голови обласної ради нагородив завідувача структурним підрозділом ;Відділення педіатрії №2 ; КП ;Рівненська обласна дитяча лікарня ;, депутата обласної ради Оксану Лозову цінним подарунком обласної ради та вручив Почесну грамоту та пам rsquo;

ятний знак обласної ради завідувачці боксованого педіатричного відділення дитячої лікарні Аллі Єрьомкіній.

Зі свого боку директор підприємства Віталій Бойко висловив надію, що медична реформа, яка нині триває змінить соціально-економічний стан працівників і медичної галузі на краще.

Ми з вами розумні, професійні, толерантні, виважені і терпимі. Ми десь розуміємо державу і пацієнтів. Ми вміємо чекати і бути оптимістами на перспективу. Вірю, що найближчим часом 100% все зміниться. Я вам щиро дякую за вашу роботу, шаную, люблю і поважаю. З професійним святом вас ;, - виступив з вітальним словом Віталій Бойко.

Найкращим працівникам він вручив нагороди від підприємства та департаменту цивільного захисту та охорони здоров rsquo;я населення Рівненської ОДА.




Comments

    No results found.