Львівську обласну клінічну лікарню долучать до закладів, які приймають хворих на COVID-19

Сьогодні, 21 серпня, на пресбрифінгу очільник департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Орест Чемерис розповів, що з 26 серпня до закладів, які приймають хворих на COVID-19, долучать  Львівську обласну клінічну лікарню.

«З вівторка ми долучаємо до роботи Львівську обласну лікарню. Вона також прийматиме пацієнтів з COVID-19  та підозрою на хворобу у терапевтичному корпусі. Там були деякі технічні питання з налагодженням кисневої системи. Через це затримався процес входження цієї лікарні до роботи, але 26 числа вона також долучається», – каже Чемерис, передає кореспондентка Galnet.

Galnet також вів пряму трансляцію з брифінгу. Про що ще говорив очільник департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА, можна послухати нижче.

До слова, 13 серпня у Жидачеві та Буську відкрили госпітальні бази «другої хвилі», тому що саме у цих районах Львівщини є найбільше хворих на COVID-19, які зараз потребують госпіталізації. У пресслужбі Львівської ОДА повідомили, що станом на сьогодні, 21 серпня, у Жидачівській ЦРЛ перебуває 45 пацієнтів, а у Буській ЦРЛ – 32.




Comments

    No results found.