Вікторія Бекхем після скандалу відмовилася звільняти співробітників через епідемію

46-річна Вікторія Бекхем виявилася не готовою до потоку негативу на свою адресу. Дизайнеру і засновниці модної імперії довелося відмовитися від раніше висловлених планів.

Стан Вікторії і Девіда Бекхемів оцінюється в 335 мільйонів фунтів. Однак ця обставина аніскільки не завадила екс-“перчинці” звернутися за допомогою до уряду в умовах кризи через пандемію коронавірусу.

Вікторія планувала отримати допомогу від однієї з урядових програм, згідно з якою можна було б виплатити заробітну плату близько 80% співробітників. На модний будинок зірки працює 120 чоловік, а 30 з них місіс Бекхем розіслала листи з повідомленням про перехід в неоплачувану відпустку терміном на два місяці.

При цьому після цього терміну співробітники могли бути взагалі звільнені. І за весь цей час не передбачалося виплачувати заробітну плату. Це рішення знаменитості викликало бурхливе невдоволення серед британців. Вікторію звинувачували в тому, що при такому добробуті вона розмінюється на дрібниці, просить допомоги у держави і взагалі не думає про людей, які можуть залишитися без засобів до існування в такий напружений момент.

Суспільне невдоволення змусило зірку скасувати своє рішення. Вона зізналася, що тепер не буде користуватися цією урядовою програмою. Дизайнер запевнила, що її співробітники залишаться працювати в компанії.

“На початку карантину акціонери домовилися з керівництвом про звільнення частини персоналу. На той момент ми не розуміли, наскільки довгою може виявитися ситуація з самоізоляції і як це вплине на бізнес. Тепер я зрозуміла, що благополуччя моєї команди означає для мене все”, – поділилася Вікторія з The Guardian.




Comments

    No results found.