Samsung випадково показала новий смартфон раніше анонсу

Південнокорейський гігант Samsung недавно випустив рекламу своїх нових кондиціонерів, і в цій рекламі демонструється неоголошений повноекранний смартфон компанії з додатком SmartThings.

до Речі, смартфон відмовився від вирізу на екрані, що може означати, що компанія розробляє гаджет з камерою, яка висувається з самого корпусу смартфона, як це було з Mi Mix 3.

Нещодавно в мережі з'явилися відомості про перший смартфон Samsung, оснащеному спливаючій камерою у складі лінійки Galaxy A преміум-класу. Таким чином, телефон, показаний у рекламі, може бути новим пристроєм серії Galaxy A з спливаючій фронтальною камерою.

Можливо, смартфон покажуть найближчим часом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що 40-річну Ниву перетворили в Гелик. Правда, на автомобіль від Mercedes він схожий здалеку, а ось поблизу відразу ж помітні відмінності. До того ж, Ниву чомусь зробили заниженою. Втім, автомобіль виконує свою головну функцію - він привертає погляди оточуючих.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple виплатити своїм користувачам компенсації на 18 мільйонів доларів. Причиною цього став судовий позов, який подали на еп її користувачі. Компанії довелося погодитися, щоб заощадити час і ресурси.

Також Знай.uа повідомляв, що електрокари Volvo обзаведуться новими голосами, які будуть попереджати про небезпечне зближення з пішоходами та велосипедистами.




Comments

    No results found.