ПриватБанк ввів нові обмеження, що потрібно знати клієнтам

Державний банк ПриватБанк розповів, що через термінали самообслуговування Приватбанку поповнити банківські картки крім кредитних без ідентифікації можна буде тільки на суму до 5000 гривень.

Про це повідомили в прес-службі банку.

В банку підкреслили, що термінали Приватбанку не зможуть дентифицировать клієнтів інших банків, які не відкривають свої бази. Тому, Приват не зможе провести платежі понад 5 000 гривень.

При цьому обмеження у 5 тисяч гривень не буде поширюватися на грошові перекази з картки на картку Приватбанку, адже клієнти вже надавали свої дані в банк при їх оформленні.

Нагадаємо, 28 квітня 2020 в Україні почали діяти оновлені вимоги до інформації про платника і одержувача, яка повинна супроводжувати переклад. Враховуючи це, ПриватБанк знизив суму поповнення карт без ідентифікації.

Максимальна сума поповнення банківських карт (крім кредитних) через термінали самообслуговування без ідентифікації клієнта з 28 квітня знизиться з 15 тис. грн в день до 5 тис. грн у зв'язку з набранням чинності закону про фінмоніторинг. Про це повідомили в прес-службі Приватбанку.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ПриватБанк зробив термінове заяву.

Як повідомляв Знай. ua, не тільки ПриватБанк та Ощадбанк, українцям пообіцяли скасувати "фінансове рабство".

Також Знай. ua писав, що банки посилюють кредитування, Нацбанк дав тривожний прогноз.




Comments

    No results found.