Інсайдери назвали дату виходу Sony PlayStation 5

Sony анонсувала PlayStation 5 ще в жовтні, але досі не показала консоль геймерам. За чутками, скоро очікування прийде кінець. За словами інсайдера порталу Games Beat Джеффрі Грабба, фанатам PS залишилося протриматися до початку літа. Втім, чекати залишилося недовго. До того ж, карантин в Україні продовжили до 11 травня, так що можна і почекати.

На форумі ResetEra журналіст повідомив, що презентація PlayStation 5 пройде 4 червня. Однак, інсайдери також запевняють, що коронавірус може змінити плани Sony, В середині березня Sony розкрила технічні характеристики PlayStation 5, а через кілька тижнів показала новий контролер - DualSense. Правда, поки на цьому офіційна інформація про консолі наступного покоління закінчується. Компанія навіть не показала офіційний дизайн консолі, так що подробиці ми дізнаємося вже на початку літа.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що 40-річну Ниву перетворили в Гелик. Правда, на автомобіль від Mercedes він схожий здалеку, а ось поблизу відразу ж помітні відмінності. До того ж, Ниву чомусь зробили заниженою. Втім, автомобіль виконує свою головну функцію - він привертає погляди оточуючих.

Як повідомляв Знай.иа компанія Apple виплатити своїм користувачам компенсації на 18 мільйонів доларів. Причиною цього став судовий позов, який подали на еп її користувачі. Компанії довелося погодитися, щоб заощадити час і ресурси.

Також Знай.иа повідомляв, що електрокари Volvo обзаведуться новими голосами, які будуть попереджати про небезпечне зближення з пішоходами та велосипедистами.




Comments

    No results found.