Заступник голови ОП: За кілька днів ми дізнаємося, чим закінчиться історія з Саакашвілі

Заступник глави Офісу президента України Кирило Тимошенко повідомив, що питання з можливим призначенням екс-президента Грузії Міхеіла Саакашвілі на якусь посаду і його участь у процесі реформування України проясниться найближчими днями.

"Ця історія ще не закінчилася. Це такий невеликий тизер або анонс, можна так сказати. Я сподіваюся, що через кілька днів ми дізнаємося інформацію, і я думаю, що наша країна тільки виграє, якщо пан Саакашвілі буде допомагати в реформуванні нашої країни, займатися саме реформами", - сказав він в ефірі телеканалу "Україна 24" в четвер.

При цьому Тимошенко спростував інформацію про те, що прем'єр-міністр Денис Шмигаль не бажає бачити Саакашвілі в Кабінеті міністрів. "У пана Шмигаля хороші відносини з Саакашвілі. Це не відповідає жодній дійсності", - запевнив він.

Заступник голови ОП також зазначив, що "не всі посади вимагають голосування у Верховній Раді". При цьому Тимошенко підкреслив, якщо будуть потрібні голоси для ухвалення рішення в парламенті про призначення Саакашвілі на певну посаду, то "голоси під це є, і це Давид Арахамія (глава фракції "Слуга народу"- ІФ) теж сьогодні сказав".




Comments

    No results found.