Спорт

Бернли – Тоттенхэм. Прогноз и анонс на матч чемпионата Англии

  • 2022-02-21 05:04:59
  • перегляди: 0

В среду, 23 февраля, состоится перенесенный матч 13-го тура английской Премьер-лиги, в котором «Бернли» примет лондонский «Тоттенхэм». Стартовый свисток прозвучит в 21:30 по Киеву.

Бернли«Бордовые» уже десять лет выступают под руководством Шона Дайча. За это время клуб успел дважды подняться в Премьер-лигу, причем во второй раз, в сезоне 2015/16, «Бернли» выиграл Чемпионшип. С тех пор с элитного дивизиона подопечные Дайча не вылетали, однако и за еврокубки они не борются.

По итогам прошлого сезона «Бернли» занял 17 место в Премьер-лиге, оторвавшись от зоны вылета на 11 баллов. В нынешней кампании после 22 сыгранных матчей у «бордовых» в активе лишь 17 очков, с которыми они без побед идут 19-ми. От спасительной 17-й строчки их отделяют пять баллов.

ТоттенхэмЭтим летом «шпор» возглавил португальский специалист Нуну Эшпириту Санту, ранее работавший в «Вулверхэмптоне». Но долго проработать ему в Лондоне не удалось, поскольку в ноябре председатель правления Даниєль Леви и руководство клуба отправили наставника в отставку.

На место наставника был назначен итальянец Антонио Конте,

ранее работавший в лондонском «Челси». С его приходом первое время результаты пошли на поправку, но не так давно у «Тоттенхэма» была серия из трех поражений кряду. В данный момент «шпоры» занимают восьмое место в турнирной таблице и отстают на семь очков от зоны Лиги чемпионов, имея при этом несколько матчей в запасе.

Прогноз на противостояниеМы считаем, что «Саутгемптон» в данном матче одержит победу. Нашей ставкой будет позиция – П2 с коэффициентом 1.85 по линии Parimatch.

Ориентировочные составы«Бернли»: Попе – Робертс, Коллинс, Ми, Питерс, Леннон, Браунхилл, Корк, Макнил, Корнет, Вегхорст.

«Тоттенхэм»: Льорис – Ромеро, Дайер, Дэвис, Эмерсон, Бентанкур, Хейбьерг, Сессеньон, Кулушевски, Сон Хын Мин, Кейн.

23 февраля, среда

«Бернли» – «Тоттенхэм» Бернли. Стадион «Терф Мур». 21:30 ТВ-трансляция на телеканале Setanta Sports Прогноз Sport.ua — 2:1

  • 4.30
  • 3.60
  • 1.85
Сделать ставку Зробити ставку

Лідер захисту “Шахтаря” потрапив до сфери інтересів “Роми”

  • 2022-02-21 05:03:40
  • перегляди: 0

Захисник донецького “Шахтаря” Додо увійшов до сфери інтересів римської “Роми”, повідомляє УНН з посиланням на “Asromalive.it”.

Деталі

Головний тренер римського клубу Жозе Моурінью запросив трансфер правого захисника. Фахівець не вражений Енслі Мейтленд-Найлзом, якого взимку орендували у “Арсеналу”.

Відзначимо, що Додо — один із багатьох футболістів, за яким стежить “Рома”. Джерело вказує, що “Шахтар” оцінює бразильця в 20-25 млн. євро. За ним також стежать “Реал”, “Атлетіко”, “Баварія”.

Зауважимо, що цього сезону Додо зробив 4 асисти у 26 матчах.

Що передувало цьому

Моурінью порівняв з фіналом гру ФК “Рома” із “Зорею”.

Бринзак: "Після змішаної естафети все пішло шкереберть"

  • 2022-02-21 03:21:18
  • перегляди: 0

Президент Федерації біатлону України Володимир Бринзак прокоментував виступ збірної на Олімпійських іграх 2022.

"Почуття подвійні. Звичайно, я розумів, що психологічне навантаження на команду буде дуже серйозним. Бо всі – і чиновники, і вболівальники – чекали від біатлоністів медалі. Зрозуміло, і для самих спортсменів це мета, мрія, мотивація віддавати себе спорту. Усі прагнуть підготуватися до Олімпіади та виступити там гідно. Тішить, що в Пекіні у нас були гонки, в яких були шанси боротися за подіум. Але, швидше за все, Фортуна відвернулася від нас після першої гонки, коли невдало був обраний учасник першого етапу змішаної естафети. Я впевнений, що якби бігла Меркушина чи Блашко, все було б інакше. Там цілком реально було боротися за більш високі місця. Тому що і Джима, і Прима добре відпрацювали. Ну а на останньому етапі за умови боротьби за медалі й у Підручного все могло скластися інакше.

Але сталося, як сталося. Проте після тих гонок все пішло шкереберть: одне те, що ми постійно втрачали людей через коронавірус, дуже вибило з колії. Тренер в ізоляції, масажиста немає, сервісмени-відкатники теж потрапили під карантин, чоловічий лікар взагалі залишився в Україні на карантині... А на такому рівні для того, щоб досягати успіху, треба, щоб усе працювало як годинник. На жаль, аж до закінчення Олімпіади Фортуна до нас обличчям так і не обернулася", - сказав Бринзак.

Футбол: “Манчестер Юнайтед” в результативній грі завдав поразки “Лідсу”

  • 2022-02-21 03:18:14
  • перегляди: 0

“Манчестер Юнайтед” здобув перемогу над “Лідсом” у матчі 26-го туру Англійської Прем’єр-ліги, повідомляє УНН з посиланням на сайти клубів.

Деталі

Зустріч відбулася у Лідсі на стадіоні “Елланд Роуд” і завершилася з рахунком 4:2 на користь гостей.

За переможців відзначилися Магуайр, Фернандеш, Еланга та колишній футболіст “Шахтаря” Фред. За “Лідс” забивали Родріго та Рафінья.

Відзначимо, що в іншій зустрічі “Вулверхемптон” здолав “Лестер” — 2:1.

Доповнення

“Манчестер Юнайтед” набрав 46 очок і посідає четверте місце у турнірній таблиці АПЛ. “Лідс” (23) — 15-й.

"‎На полі та на піску": лідер Ворскли розповів про тренувальний процес Максимова

  • 2022-02-21 03:18:13
  • перегляди: 0

Півзахисник Ворскли Ігор Пердута підбив підсумки підготовки команди перед рестартом УПЛ.

"Було складно психологічно, але це наша робота. Ми до цього звикли. Команда дуже добре підготувалася до чемпіонату. Максимов давав нам тренування на полі та піску. Фундамент ми заклали", - сказав Пердута.

Зазначимо, що свій перший матч після перерви Ворскла проведе 27 лютого. Команда в рамках УПЛ вдома прийме Верес. Першу частину сезону полтавський клуб завершив на п'ятому рядку в турнірній таблиці.

Порту сохранил отрыв от Спортинга

  • 2022-02-21 02:54:19
  • перегляди: 0
Лидер португальской Примейры "Порту" сохранил преимущество в шесть очков над чемпионом "Спортингом", одержав домашнюю победу над "Морейренсе" со

"Ти спиш — я працюю". Ібрагімович тренується навіть уночі. Відео

  • 2022-02-21 02:37:15
  • перегляди: 0

40-річний шведський форвард Мілана Златан Ібрагімович продовжує активно відновлюватись після травми ахіллового сухожилля. Футболіст тренується навіть уночі.

"Ти спиш. Я працюю", — прокоментував Златан відео свого нічного тренування.

Ібрагімович захищає кольори Мілана з січня 2020 року після переходу з Лос-Анджелес Гелаксі в якості вільного агента. Контракт Златана з Міланом розрахований до кінця червня 2022 року. Цього сезону футболіст провів за Мілан 19 матчів у всіх турнірах, де забив 8 м'ячів і віддав 2 результативні передачі.

Орієнтовна вартість Ібрагімовича становить €4 мільйони.

Калитвинцев: У мене були й інші варіанти, крім "Олександрії"

  • 2022-02-21 02:37:15
  • перегляди: 0

Новачок "Олександрії" Владислав Калитвинцев вважає, що зараз їх називати вже некоректно.

- Чи були у тебе інші варіанти, крім "Олександрії"?

- Так, було кілька варіантів, але вони були не конкретні. "Олександрія" відразу дала зрозуміти, що хоче бачити мене в команді, і я довго не думав над цією пропозицією. Варіанти були з УПЛ, але клуби називати безглуздо. З топ-7? Плюс-мінус так. Я зараз футболіст "Олександрії" і мене все влаштовує, - запевнив Калитвинцев.

Цікавишся футболом? заходь на сайт Футбол газета!

Інтер продовжив жахливу серію і залишив лідерство сусідам з Мілана – відео

  • 2022-02-21 02:37:14
  • перегляди: 0

"Нерадзуррі" втратили м'яч на власній половині поля і швидко пропустили від Распадорі. Ще більше запахло сенсацією на 26-й хвилині, коли Скамакка ударом головою подвоїв перевагу Сассуоло. Інтер мав достатньо можливостей для свого гола, однак кіпер гостей Консільї у цей вечір став непробивною стіною. 0:2 – чемпіон Італії не виграє у 3 турах чемпіонату поспіль і залишає лідерство сусідам з Мілана.

Сейвард: Андретті може побудувати хорошу команду Формули-1

  • 2022-02-21 02:37:12
  • перегляди: 0

Формульний журналіст Джо Сейвард пояснив, чому у Майкла Андретті має все вийти. "В останні кілька років очевидно, що Майкл хоче прийти в Ф-1. 2018-го він претендував на Force India, минулого року намагався купити Sauber. Тепер він хоче діяти наодинці. Це здається величезним викликом, і не лише через гроші – йому доведеться виплатити 200 мільйонів доларів як внесок.Щоб побудувати конкурентоспроможну команду Ф-1, потрібні великі вкладення, і успіх не прийде швидко. Можна замислитись, чи не краще купити колектив, але, мабуть, це неможливо: зараз ціни починаються від близько 500 мільйонів.Проте "Андретті" має й переваги. Наприклад, Alpine шукає клієнтів та допоможе, якщо в цьому буде сенс. Існує і можливість приходу нових мотористів 2026-го. "Андретті" - американська команда, а Ф-1 переживає бум у США. Великі спонсори придивляються до чемпіонату. Майкл має багатих прихильників і талановитий пілот – Колтон Херта", - написав Сейвард у соцмережі.ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наймолодший переможець гонки в історії "Індікар": Я хочу у Формулу-1

Годин выиграл первый трофей в Бразилии в сумасшедшей серии пенальти из 24 ударов

  • 2022-02-21 02:37:12
  • перегляди: 0

В матче за Суперкубок Бразилии «Атлетико Минейро» в серии пенальти одолел «Фламенго».

Первый тайм остался за действующим чемпионом страны. Гол «в раздевалку» оформил Инасио Фернандес.

После перерыва голы Барбосы

и Бруно Энрике перевернули игру. Но Халку все же удалось перевести игру в серию пенальти.

Сильнее в ней оказалась его команда. Обе команды реализовали по пять первых попыток. И оступились в первом же ударе на вылет.

Восьмым неожиданно взялся бить голкипер Эверсон и ударил выше. Но тут же исправился, сделав сэйв. Команды пошли исполнять по кругу. Халк свою вторую попытку использовал, а Витиньо

– нет.

«Атлетико Минейро» выиграл матч и стал обладателем трофея.

Суперкубок Бразилии

«Атлетико Минейро» – «Фламенго» 2:2 (пен. – 8:7)

Голы: Фернандес, 42, Халк, 75 – Барбоса, 56, Бруно Энрике, 65

«Атлетико Минейро»: Эверсон, Мариано, Натан, Годин, Арана, Жаир, Аллан (Гуга, 90+5), Фернандес, Саварино (Сантос Адемир, 73), Кено (Варгас, 73), Халк.

«Фламенго»: Уго Соуза, де Фариа, Давид Луис, Фелипе Луис (Лео Перейра, 83), Арао, Гомес, Родиней (Матэузиньо, 83), Эвертон Рибейро (Лазаро, 64), Барбоса, де Арраскаэта (Витиньо, 82), Бруно Энрике (Диего, 72).

Предупреждения: Натан, Мариано, Жаир – Барбоса,
Гомес, Давид Луис

Реал занепокоєний спробами ПСЖ продовжити контракт з Мбаппе

  • 2022-02-21 02:37:12
  • перегляди: 0

Керівництво Реала попередило нападника ПСЖ Кіліана Мбаппе, що якщо той не приєднається до команди найближчого літа, то надалі спроб підписати француза вже не буде.Про це повідомляє 90min."Вершкові" стурбовані спробами ПСЖ продовжити контракт з форвардом.Парижани запропонували французу угоду на 2 роки з "астрономічною" зарплатою, і мадридці такі гроші запропонувати не зможуть.В іспанському клубі переконані, що з Мбаппе є усна угода про перехід наприкінці сезону, але розуміють, що не виключений варіант, за якого Мбаппе все ж таки продовжить контракт із нинішньою командою.

Будет ли еще один матч? Галичанка на выезде обыграла фарерский Н71

  • 2022-02-21 02:37:11
  • перегляди: 0

Отчет о матче ожидайте позже.

Европейский кубок ЕГФ. 1/4 финала.

Н71 (Фарерские острова) – «Галичанка» (Украина) – 26:27 (13:10)

Н71: Йогвансдоттир Ларсен (вратарь), Ав Скарди (вратарь), Эгхольм, В.Бэндсдоттир, Бримнес, Вейхе, Рубексен, Палсдоттир, Барба Арге, Л.Бэндсдоттир, Олсен, Якобсен, Арге, Миттун, Мортенсен, Борг.

«Галичанка»: М.Поляк (вратарь), Салтанюк (вратарь), Дьяченко, Шипляк, Голинская, Маркевич, Головко, Прокопяк, Мартынюк, Овчаренко, Коновалова, Козак, Мелекесцева, Дмитришин, Т.Поляк.

Арбитры: Марион Кулл, Алвар Тинт (оба - Эстония)

Арена «Holin A Halsi» (Торсхавн, Фарерские острова)

Н71 - ГАЛИЧАНКА. ТЕКСТОВАЯ ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

РБ Лейпциг снова положил шестерку Герте

  • 2022-02-21 02:37:11
  • перегляди: 0
РБ Лейпциг разгромил в Берлине "Герту" с теннисным счетом 6:1 и поднялся в топ-4 в турнирной таблицы Бундеслиги, отставая от третьего леверкузенского