Луганськ - сторінка 4

Через обстріли окупантів постраждали працівники ДСНС

  • 2022-02-19 11:57:28
  • перегляди: 0

18 лютого на сході України через обстріл з боку російських найманців постраждало двоє працівників ДСНС.

Джерело: ДСНС

Дослівно: "В результаті обстрілу постраждали 2 співробітника ДСНС".

Деталі: За даними ДСНС, протягом минулої доби в районі проведення операції Об’єднаних сил з тимчасово непідконтрольних територій здійснено 74 обстріли по 39 населених пунктах Донецької та Луганської областей.

У результаті обстрілів населених пунктів в Донецькій області пошкоджено 9 житлових будинків, у Луганській - 2 приватних житлових будинки та 1 адмінбудівля ДПРЧ-32.

Протягом доби в районі ООС підрозділами ДСНС для попередження виникнення надзвичайних ситуацій, гасіння пожеж та ліквідації інших небезпечних подій здійснено 17 виїздів.

Пушилин и Пасечник объявили всеобщую мобилизацию в "ЛДНР"

  • 2022-02-19 11:21:37
  • перегляди: 0

Главарь террористов "ДНР" Денис Пушилин в субботу, 19 февраля, объявил о всеобщей мобилизации.

Об этом сообщает ТАСС.

"Осуществить призыв граждан, пребывающих в запасе, и поставку техники для обеспечения нужд "Вооруженных Сил Донецкой Народной Республики", других воинских формирований и органов в объемах, определенных мобилизационными планами с учетом резерва", - говорится в его "указе".

Кроме того, в "документе" говорится о том, что "правительство" должно перевести экономику "республики" на работу в условиях военного времени, а также обеспечить финансирование мобилизации.

Читайте также: "Признание ЛДНР. Игра России и варианты для Украины"

Об объявлении мобилизации выдан "указ" Леониза Пасечника в "ЛНР".

"Объявить на территории "Луганской народной республики" общую мобилизацию. Об объявлении мобилизации незамедлительно уведомить "Народный совет ЛНР", "правительство ЛНР", - говорится в "документе".

Целью таких действий Пасечник назвал якобы необходимость создания условий, чтобы "отразить агрессию" Украины. Кроме того, в "ЛНР" установлен запрет на выезд за пределы республики для мужчин в возрасте от 18 до 55 лет.

Напомним, 18 февраля, в пятницу, Пушилин неожиданно объявил эвакуацию женщин, детей и стариков из "ДНР" в Ростовскую область России. Причиной он назвал то, что украинская армия якобы готовиться к наступлению.

Рекомендуем к просмотру беседу Юрия Романенко и Сергея Дацюка о новых нюансах бытвы США и России за Украину.

На Донеччині від обстрілу загинув військовий України

  • 2022-02-19 11:21:36
  • перегляди: 0

[CDATA[На Донбасі внаслідок ворожого обстрілу один український військовослужбовець отримав осколкове поранення несумісне з життям.

Про це повідомляє Мілітарний з посиланням на штаб Операції об’єднаних сил.

19-го лютого окупаційні сили Росії задіяли артилерійські системи калібру 122 мм, міномети калібру 120 мм та 82 мм, гранатомети різних систем.

За інформацією від журналіста Андрія Цаплієнко, військовий загинув о 07:00 біля селища Миронівський Бахмутського району Донецької області. Район обстрілу на мапі

Видання «Українська правда» з посиланням на МВС вказує ім’я полеглого: капітан Сидоров з в/ч А0409.

Повідомлено, що обстріл вівся з напрямку Нижнє Лозове в напрямку Миронівське по позиціях ЗС України із застосуванням артилерії калібру 122 мм, було здійснено 15 пострілів. Миронівський та Нижнє Лозове на мапі

Ідеться про 30-ту окрему механізовану бригаду ЗСУ імені князя Костянтина Острозького (ППД – Новоград-Волинський).

Сидоров, 1987 року народження, був помічником начальника штабу – начальником розвідки 3 мб 30 омбр (військова частина А0409).

Крім того, на Донеччині зафіксовано проліт ворожого безпілотного літального апарату, ймовірно «Орлан-10», з перетином лінії зіткнення.

18-го лютого на сторінці 30-ї окремої механізованої бригади було повідомлено, що їх позиції зазнають артилерійських ударів. Наслідки артилерійського обстрілу позицій 30 ОМБр 17-18 лютого 2022 року. Фото: 30 ОМБр «Окупанти гатили з мінометів калібру 82 мм та 120 мм, артилерії калібру 122 мм та 152 мм, протитанкових ракетних комплексів і, навіть, танка», – йдеться у повідомлені 30 ОМБр. Наслідки артилерійського обстрілу позицій 30 ОМБр 17-18 лютого 2022 року. Фото: 30 ОМБр Військові бригади оперативно відреагували на ситуацію та застосовуючи дозволене озброєння погасили вогонь противника.]]

Двоє співробітників ДСНС постраждали внаслідок обстрілів на Донбасі минулої доби

  • 2022-02-19 11:21:35
  • перегляди: 0

Двоє співробітників Держслужби з НС постраждали внаслідок обстрілів у районі проведення Операції об'єднаних сил з боку тимчасово не підконтрольних Україні територій.

За інформацією пресслужби ДСНС, було здійснено 74 обстріли по 39 населених пунктах. У Донецькій області пошкоджені дев'ять житлових будинків, у Луганській області – два житлові будинки й одна адмінбудівля.

Лідери бойовиків на Донбасі оголосили загальну мобілізацію – російські ЗМІ

  • 2022-02-19 10:15:30
  • перегляди: 0

Ватажок підконтрольного Росії угруповання «ДНР» Денис Пушилін підписав «указ» про загальну мобілізацію, повідомляє російська агенція Інтерфакс.

Пушилін закликав бойовиків, котрі перебувають в запасі, прибути до військових комісаріатів.

Пізніше мобілізацію оголосили і на окупованій території Луганської області. Ватажок луганських бойовиків Леонід Пасічник заборонив виїжджати за межі ОРЛО чоловікам віком від 18 до 55 років.

За останні кілька днів безпекова ситуація на Сході України погіршилась. Через обстріл із боку гібридних сил на Донбасі вранці 17 лютого була пошкоджена будівля дитсадка у Станиці Луганській, постраждали троє працівників закладу, а також – локомотивне депо Кіндрашівська-Нова.

Ватажки угруповань «ДНР» і «ЛНР» оголосили про евакуацію своїх жителів до Росії вдень 18 лютого. Вони пояснили це зростанням напруженості у регіоні. Очікується, що перші автобуси з евакуйованими виїдуть у напрямку Росії близько 19:00 за Києвом.

В Україні наголошують, що не планують жодних наступальних операцій на Донбасі.

В ОРЛО также объявили всеобщую мобилизацию населения

  • 2022-02-19 10:06:57
  • перегляди: 0

Главарь группировки «ЛНР» Леонид Пасечник подписал «указ» о всеобщей мобилизации. Об этом Восточный Вариант сообщает со ссылкой на ресурсы ОРДЛО Ранее главарь «ДНР» решил провести всеобщую мобилизацию населения «в нем говорится о приведении НВФ и органов, специальных формирований в полную боевую готовность, а также гарантированного их укомплектования личным составом согласно штатам военного времени». Также главарь ОРДО «приказывает» «объявить на территории ЛНР общую мобилизацию», — говорится в «указе».

В Луганске взорвали газопровод

  • 2022-02-19 09:24:47
  • перегляди: 0

Боевики из группировки «ЛНР» заявили, что в ночь на 19 февраля трижды был взорван газопровод в Луганске. Так, боевики обвинили в взрывах украинских диверсантов.

В сети также активно распространяется видео, которое сняли очевидцы в Луганске. Люди пишут, что горит газопровод «Дружба».

Сообщается, что в Луганске на газопроводе “Дружба” прогремел взрыв.#Донецк #Луганск #Россия #Украина pic.twitter.com/UMcVBTlBzw
— Девичья башня (@MaidenTowerAZ) February 18, 2022

В Киеве категорически отвергают обвинения террористов в организации этих взрывов.

Напомним, что власти так называемой «ДНР» продолжают нагнетать ситуацию на Донбассе, запугивая местных жителей якобы готовящемся нападением украинской армии. Несмотря на официальные заявления официального Киева о том, что возвращать силой Донбасс они не будут, бандформированиям удалось посеять панику в ОРДЛО.

Также Курсор сообщал, что замминистр иностранных дел Украины призывает к более активному участию Израиля в кризисе с Россией. Израиль пытался сбалансировать отношения как с Украиной, так и с Россией во время кризиса, не проявляя фаворитизма ни к одной из сторон, но Украина несколько раз добивалась вмешательства Израиля.

Еще редакция нашего портала писала, что спикер Госдумы РФ пригрозил Европе большой войной. Спикер Государственной думы РФ Вячеслав Володин заявил, что, если начнется война, то боевые действия будут вестись именно в Европе. Он призвал глав европейских государств подумать, «хотят ли их избиратели войны».

Мобілізація, евакуація і вибухи — що відбувається в окупованих областях Донбасу

  • 2022-02-19 08:51:26
  • перегляди: 0

Ватажок угруповання Донецька народна республіка Денис Пушилін оголосив загальну мобілізацію.

Він «закликав земляків, які перебувають у запасі, прибути у військові комісаріати». Пушилін випустив «указ» про загальну мобілізацію.

Увесь вечір 18 лютого і у ніч на 19 лютого у так званій ЛНР формувалися колони для евакуації в Росію. Глава так званої «МНС ЛНР» заявив пропагандистським сайтам,

що до виїзду готові понад 10 тис. людей.

Раніше з Луганщини нібито вже виїхали 25 тис. людей.

У фейковій ДНР заявили, що до Росії виїхали 3 тис. 547 осіб, а на пунктах пропуску утворилися багатокілометрові затори.

Нагадаємо, що влада самопроголошених ДНР і ЛНР оголосила 18 лютого евакуацію населення до Росії через нібито можливу атаку України. Насамперед евакуюють жінок, дітей та літніх

людей, тільки з ДНР мають намір вивезти близько 700 тис. людей.

Ватажок «ДНР» Пушилін заявив, що «ситуація йде до війни», евакуювати незаконна влада хоче тільки жінок, дітей та старших людей. Чоловіків 18−55 років не випускатимуть.

У ніч на 19 лютого російські ЗМІ писали про декілька вибухів у Донецьку та Луганську.

Йшлося про пошкодження місцевого газогону у селищі Мала Вергунка в межах

Луганська.

Крім того, у центрі Донецька, за інформацією фронтового кореспондента Андрія Цаплієнка, вибухнув УАЗик.

Українська розвідка повідомила, що російські спецслужби замінували низку об'єктів соціальної інфраструктури в тимчасово окупованому Донецьку з метою їх подальшого підриву.

Сили операції Об'єднаних сил повідомили, що 18 лютого з боку збройних формувань Російської Федерації зафіксовано 66 порушень, 52 з яких із застосуванням забороненого мінськими

домовленостями озброєння.

Особливо цинічним був обстріл КПВВ «ЩАСТЯ» на якому перебувала гуманітарна колона управління Верховного Комісара ООН. Ворог застосував міномети калібру 82 мм, автоматичні станкові гранатомети

та великокаліберні кулемети. Постраждалих цивільних осіб та особового складу КПВВ не має.

19 лютого терористи здійснили 12 обстрілів. Використовували артилерію калібру 122 мм та міномети калібру 120 мм.

Втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил внаслідок дій ворога немає.

Україна відкидає обвинувачення в тому, що вона нібито причетна до вибуху газопроводу на Луганщині

  • 2022-02-19 07:54:34
  • перегляди: 0

Україна не причетна до вибуху газопроводу в Луганській області, оскільки він їй не належить з 2014 року, що доведено у Стокгольмському арбітражі, заявив голова НАК "Нафтогаз" Юрій Вітренко.

"Повідомляється, що на окупованій РФ території Луганської області стався вибух на газопроводі. Україна, на жаль, після вторгнення російських військ у 2014 році давно втратила контроль над цим газопроводом... Ми також переконані, що Україна не має жодного стосунку до того, що відбувається зараз на цьому газопроводі", - написав Вітренко в ніч проти суботи у своєму Facebook.

Він зазначив, що ще у 2014 році цей газопровід був від'єднаний від об'єднаної газотранспортної системи України і не використовується для транзиту та постачання газу в Україну.

Вітренко додав, що це доведено у "Стокгольмському арбітражі, який виграли у Газпрому в 2018 році. І саме тому ми не повинні платити за постачання газу, які через точки з'єднання на окупованих територіях начебто здійснював Газпром".

Газопровод, который якобы взорвался в Луганске, не используется для транзита – Нафтогаз

  • 2022-02-19 07:06:39
  • перегляди: 0

Газопровод, на котором якобы произошел взрыв в Луганской области, не используется для транзита и поставок газа. Об этом сообщил в Facebook глава Нафтогаза Юрий Витренко.
Читайте нас в Telegram: проверенные факты, только важное
По словам Витренко, Украина потеряла контроль над этим газопроводом после вторжения российских войск в 2014 году.
"Он был еще тогда отсоединен от объединенной газотранспортной системы Украины, он не используется для транзита и поставок газа в Украину", – сообщил глава Нафтогаза.
Витренко отметил, что это, в частности, доказал Нафтогаз в Стокгольмском арбитраже, который выиграл у Газпрома в 2018 году.
"И именно поэтому мы не должны платить за поставки газа, которые из-за точек соединения на оккупированных территориях вроде бы осуществлял Газпром", – добавил Витренко.
По информации специалиста по корпоративным и государственным коммуникациям Алены Осмоловской, с февраля 2015 года газ на оккупированную территорию идет непосредственно из России через Прохоровку и Платово.

В ночь на 19 февраля появилась информация о якобы взрыве на газопроводе в Луганске.

Террористы на Донбассе заявили о якобы готовящемся "наступлении" ВСУ на захваченные Россией территории и решили устроить "эвакуацию" гражданских в Ростов-на-Дону.
Двое суток боевики массированно обстреливали позиции ВСУ, провоцируя их на ответный огонь.
18 февраля министр обороны Алексей Резников заявил, что украинская армия не планирует никаких наступательных действий и не применяет оружие, если это может создать угрозу мирным гражданам.
Главное управление разведки Минобороны заявило о наличии информации о том, что спецслужбы РФ минируют объекты социальной инфраструктуры в оккупированном Донецке для их дальнейшего подрыва. ГУР МО призвало дончан не выходить из домов и не пользоваться общественным транспортом.

Власти "ЛНР" сообщили о нескольких взрывах на газопроводе в Луганске

  • 2022-02-19 05:24:30
  • перегляди: 0

Пять часов спустя после того, как в центре Донецка был взорван автомобиль начальника "народной милиции ДНР" Дениса Синенкова, мощные взрывы прогремели на территории Луганска.Мощный взрыв прогремел в ночь на субботу, 19 февраля, в Луганске. Как сообщает агентство Луганскинформцентр, взорвался газопровод. На видео, обнародованном в его Telegram-канале , запечатлено осветившее ночной город ярко-желтое зарево. Согласно сведениям, полученным агентством от очевидцев, очаг возгорания находится в районе завода "Горизонт". По некоторым данным, произошла авария на газораспределительном узле в районе улицы 2-я Беломорская. На место произошедшего выехали аварийные бригады. "В 00:10 (совпадает с мск) 19 февраля начали поступать звонки о крупном возгорании на газопроводе в районе Малой Вергунки, аварийные бригады ГУП "Луганскгаз" выехали на место инцидента", - написано в сообщении, опубликованном в Telegram-канале предприятия. После первого взрыва последовал второй Позже поступили сообщения еще об одном взрыве. "В Луганске еще один взрыв!" - написал представитель"Луганской народной республики"("ЛНР")

в политической подгруппе контактной группы по урегулированию ситуации в Донбассе Родион Мирошник в своем Telegram-канале. По его информации, второй взрыв произошел в Каменнобродском районе города. Как сообщили позже пресс-службе государственного унитарного предприятия "Луганскгаз", второй взрыв прогремел примерно в 00.40 по местному времени. Вскоре после этого аварийные бригады прибыли на место инцидента. По предварительным сведениям, местом происшествия стала газовая заправка. "МЧС ЛНР удалось в кратчайшие сроки ликвидировать возгорание. На месте работают специалисты правоохранительных органов. Причины взрыва выясняются", - говорится в сообщении пресс-службы "Луганскгаз". Генеральный директор компании Татьяна Богородько назвала диверсией оба взрыва. По ее словам, такой вывод сделан после "оценки характера повреждений" газопровода. По сведениям компании "Луганскгаз", на данный момент от системы газоснабжения временно отключено 95 абонентов. Сообщается и о третьем взрыве Газопровод в Луганске был подорван в ночь на субботу не менее чем в трех местах. Такие сведения предоставил ТАСС источник в силовых структурах "Луганской народной республики".

"Было не менее трех взрывов. На улице Фрунзе в районе Малая Вергунка газопровод был подорван в двух местах. Спустя примерно полчаса произошел взрыв на улице Веселогоровская в Каменнобродском районе", - цитирует агентство своего собеседника. "Нафтогаз" заявляет о непричастности к взрывам Компания "Нафтогаз" отвергает обвинения в причастности Украины квзрыву газопроводапод Луганском. Как заявил ее директор Юрий Витренко, Украина не имеет отношения к взрыву газопровода в Луганской области, поскольку он ей не принадлежит с 2014 года, отсоединен от объединенной газотранспортной системы Украины и не используется для транзита и поставок газа в страну, что доказано в Стокгольмском арбитраже. Об этом он написал в своем аккаунте в Facebook. Инфраструктура не пострадала Взрывы, произошедшие на газопроводе в "ЛНР", не отразились на работе инфраструктуры, сообщил глава МЧС "ЛНР" Евгений Кацавалов на совещании в Ростове-на-Дону. "В течение часа произошло два взрыва на газопроводе. Загорания были ликвидированы. На инфраструктуру они не повлияли", - заявил он журналистам.

На фоне наращивания российских войск у границ Украины В прошедшие дни в Донбассе обострилась обстановка на фоне наращивания российских войск у границ Украины. Наблюдатели ОБСЕ вечером 16 февраля - утром 17 февраля зафиксировали около 500 взрывов у линии соприкосновения на востоке Украины. Это в несколько раз больше значений предыдущих дней. 18 февраля поступили сообщения о том, что в центре Донецка былвзорван автомобильначальника "народной милиции ДНР" Дениса Синенкова. Сам он не пострадал. Киев и сепаратисты обвиняют друг друга в эскалации напряженности. Массированноенаращивание российских войск, насчитывающих, по данным западных источников, около 150 000 солдат, уже несколько недель подогревает опасения по поводу российского вторжения в Украину под каким-либо предлогом. Москва опровергает такие утверждения и, со своей стороны, заявляет, что чувствует угрозу со стороны НАТО. Эта новость также на сайте Deutsche Welle.

Що там та евакуація: "генпрокурор" бойовиків похвалився відео, як стріляє з забороненої гармати

  • 2022-02-19 03:51:23
  • перегляди: 0

"Генпрокурор" бойовиків в окупованому Луганську спалився на порушенні мінських домовленостей. Він опублікував в інстаграмі відео, як стріляє з забороненої гармати.

Мовиться про Сергія Горенка. Окупант неприкрито вихвалявся своєю безпосередньою участю у веденні вогню по українцях зі 122-міліметрової гаубиці.

Також читайте Звідки бойовики могли обстріляти дитсадок у Станиці Луганській: розслідування міжнародної групи

Бойовики неприкрито хваляться, що стріляють із забороненої зброїТак званий "генеральний прокурор" луганської окупаційної влади Сергій Горенко опублікував в інстаграмі відео (його вже видалено, до слова) 18 лютого, у якому особисто бере участь у стрілянині з забороненої мінськими домовленостями гаубиці калібру 122 міліметри.

Сам Горенко поставив геопозицію – Станиця Луганська. Якраз цей населений пункт перебуває під вогнем бойовиків, і саме там 18 лютого вороги влучили у дитячий садок.

Евакуюємо людей, стоїмо на рубежі!
– так підписав відео провокатор.

Дійсно, стріляють бойовики, евакуюють людей (в Росію причому) теж бойовики, і відкрито про це кажуть. А Україна у цей час змушена виправдовуватися, що не нападає і не планує збройним шляхом відвойовувати Донбас. Як "генпрокурор" хвалився пострілами з забороненої зброї: дивіться відео

Зверніть увагу, цього ж дня:

Актуальне відео: Байден прокоментував фейки Росії щодо "обстрілів" ЗСУ

В Луганске прозвучали два мощных взрыва: горит газопровод и заправка (фото, видео)

  • 2022-02-19 01:12:20
  • перегляди: 0

В оккупированном Луганске прозвучали два мощных взрыва.

Первый взоыв произошел на газопроводе в районе Вергунки. Об этом сообщают луганчане в социальных сетях.

После взрыва возник пожар, зарево видно на много километров вокруг.

Аварийные бригады «Луганскгаза» выехали на место возгорания газопровода в Луганске.

«В 00:10 19 февраля начали поступать звонки о крупном возгорании на газопроводе в районе Малой Вергунки, аварийные бригады «Луганскгаз» выехали на место инцидента», — говорится в сообщении прес-сслужбы.

Второй взрыв произошел в Каменнобродском районе Луганска, сообщают очевидцы.

По некоторым данным, взрыв произошел на автозаправочной станции. Обстоятельства происшествия уточняются.

Оккупанты уже успели заявить о том, что характер повреждений в результате двух взрывов на газопроводе в Луганске якобы говорит о том, что была совершена диверсия. Об этом заявила генеральный директор предприятия «Луганскгаз» Татьяна Богородько.

«Оценив характер повреждений, причиной обоих взрывов является диверсия», — сказала она.

В ночь на 19 февраля в Луганске произошли два взрыва на газопроводе, после которых возникли сильные возгорания. Первый взрыв произошел около 00:10, второй — в 00:40. Возгорание на месте первого взрыва ликвидировано в течение часа, работы на месте второго взрыва продолжаются.

В Луганске прогремел взрыв. Что известно

  • 2022-02-18 23:30:30
  • перегляди: 0

В оккупированном Луганске прогремел мощный взрыв. Об этом сообщают в местных пабликах.
Появилось видео, как в Луганске что-то мощно горит. Есть предположение, что это газопровод.

Детали пока неизвестны.

В Луганске горит газопровод «Дружба», сообщают СМИ.

"Евакуацією" Росія фактично депортує тих, хто не готовий воювати, – аналітик

  • 2022-02-18 23:30:28
  • перегляди: 0

На Донбасі відбувається примусове виселення українців у Росію. Агресор хоче вивести тих, хто не готовий воювати за Москву.

Черговий злочин проти людстваТаку думку висловив політичний аналітик Ярослав Макітра. Він зазначив, що окупанти не довіряють людям, які проживають на Донбасі.

Рекомендуємо Щоб не стати жертвою російських провокацій: українцям з окупованого Донбасу дали кілька порад

У тому що зараз робить Кремль на наших східних землях можна вгледіти депортацію, яку пройшли галичани, кримські татари. Минули десятиліття, а методи ті ж,
– наголосив Макітра.

Він назвав ситуацію на Донбасі черговим злочином проти людства, який потребує реакції української влади, а також міжнародної оцінки.

Деталі про "евакуацію" на Донбасі

  • Так звану евакуацію населення окупованих територій 18 лютого оголосили ватажки бойовиків Згодом з'ясувалося, що їхні відео було записані ще за 2 дні до того. Активіст Сергій Стерненко зауважив, що це свідчить про те, що Росія заздалегідь готувала операцію.
  • Окупанти мотивують евакуацію тим, що ЗСУ нібито готують наступ на Донецьку та Луганську області. Хоча насправді саме російські найманці вже другий день поспіль обстрілюють житлові райони на Сході України.
  • Секретар Ради нацбезпеки та оборони Олексій Данілов зазначив, що окупанти можуть підірвати автобуси з людьми які їхатимуть у Ростовську область.
  • До речі, міністерка з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук запропонувала населенню Донбасу їхати замість Росії в Україну.

Зверніть увагу! Російські маріонетки хочуть лише з окупованої Донецької області евакуювати 700 тисяч людей Першими у Росію нібито відправили дітей-сиріт. До теми дивіться відео про "евакуацію" на Донбасі:Повний текст публікації Ярослава Макітра у фейсбуці

Якщо справді відбудеться так звана евакуація, то це ніщо інакше, як примусове виселення українців окупаційною владою Росії на територію іншої держави! Усі, хто не готовий воювати на стороні Росії має звідти бути виведений, – так по суті звучать заяви окупантів з російськими паспортами. Видно, окрім іншої мети є і недовіра в окупантів до людей, що там проживають.

У тому що зараз робить Кремль на наших східних землях можна вгледіти депортацію, яку пройшли галичани, кримські татари… Минули десятиліття, а методи ті ж.

Розумію, що зараз підіймається градус і це елемент підготовки і тиску, але сам цей факт не може залишитися поза увагою. Це черговий злочин проти людства, який потребує реакції нашої влади і міжнародної оцінки!

Десь таке зараз бачення.

"Генпрокурор" "ЛНР" похвастался, как стреляет из запрещенной "Минском" гаубицы под Станицей Луганской. Фото и видео

  • 2022-02-18 23:03:32
  • перегляди: 0
Так называемый генеральный прокурор террористической организации "Луганская народная республика" Сергей Горенко похвастался как стреляет из гаубицы.