COVID-19 - сторінка 5

95-річна королева Єлизавета ІІ отримала позитивний тест на коронавірус

  • 2022-02-20 16:06:16
  • перегляди: 0

У Букінгемському палаці розповіли, що королева Великої Британії Єлизавета ІІ захворіла на коронавірус.

Вона отримала позитивний тест 20 лютого та має легкі симптоми, повідомляє Reuters.

Однак Єлизавета планує продовжити виконувати нескладні обов’язки. У палаці зазначили, що королева повністю вакцинувалася від COVID-19.

Нещодавно стало відомо, що син Єлизавети, 73-річний Чарльз, також захворів на коронавірус

Британська правителька на початку лютого 2022 року відзначила 70-річчя свого сходження на престол Вперше в історії британський монарх відсвяткував платиновий ювілей.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини та публікує дивовижні історії. Приєднуйтесь до нас уFacebook таTelegram, щоб нічого не пропустити.

Принц Ендрю уклав мирову угоду з потерпілою від сексуального насильства

95-летняя королева Великобритании заразилась коронавирусом

  • 2022-02-20 15:54:28
  • перегляди: 0

Королева Великобритании Елизавета II заразилась коронавирусом, подтвердил Букингемский дворец. По словам советников, симптомы болезни у 95-летней королевы проявляются "в легкой форме", поэтому она продолжит исполнять обязанности в щадящем режиме.

Информация о том, что королева может быть больна, в Великобритании циркулировала уже несколько дней, но Букингемский дворец ее ранее официально не подтверждал. Недавно в феврале у наследника престола принца Чарльза и его супруги Камиллы также был диагностирован коронавирус, причем Чарльз переболел COVID-19 уже дважды. Королева встречалась со старшим сыном 8 февраля.

Согласно официальному сообщению дворца, Елизавета II была привита тремя дозами вакцины от COVID-19. Премьер Великобритании Борис Джонсон уже пожелал монарху здоровья.

Королева Єлизавета II заразилася коронавірусом

  • 2022-02-20 15:33:08
  • перегляди: 0

Королева Великої Британії Єлизавета II захворіла на COVID-19, хвороба протікає у легкій формі.
Про це повідомляє Associated Press із посиланням на Букінгемський палац у неділю, 20 лютого.

У заяві наголошується, що у королеви проявляються слабкі симптоми, схожі із застудним захворюванням. Королева, якій нині 95 років, продовжує виконувати обов'язки у щадному режимі.
«Вона продовжить отримувати медичну допомогу і дотримуватиметься всіх відповідних вказівок», – йдеться у заяві палацу.
Зазначимо, що королева Єлизавета II зробила два щеплення і один раз пройшла ревакцинацію від COVID-19. Її старший син принц Уельський Чарльз та його дружина герцогиня Корнуольська Камілла перехворіли на коронавірус у лютому.
Нагадаємо, 3 лютого голова ОПУ Андрій Єрмак повідомив, що повторно заразився COVID-19. Він одержав позитивний тест. Через три дні він уже повідомив, що вилікувався від коронавірусу.
Минулого року Єрмак захворів на коронавірус того ж дня, що і президент України Володимир Зеленський - 9 листопада. Наступного дня Зеленського разом із Єрмаком госпіталізували до лікарні Феофанія.
Найкращі інфографіки від аналітиків «Слово і діло» щодня без зайвого тексту – у телеграм-каналі Pics&Maps

95-летняя королева Елизавета II заразилась коронавирусом

  • 2022-02-20 15:30:12
  • перегляди: 0

Как сообщает BBC со ссылкой на заявление Букингемского дворца, королева Елизавета заболела коронавирусом. У нее обнаружены «слабо выраженные симптомы» болезни, напоминающие простуду.Очевидно, что монарх заразилась от сына. Напомним, на прошлой неделе стало известно о том, что принц Чарльз заразился коронавирусом, королева виделась с ним за два дня до этого. Кстати, жена принца Чарльза, герцогиня Корнуольская, получила свой положительный результат ковид-теста спустя несколько дней после мужа.На данный момент за здоровьем 95-летней королевы тщательно следят медики. Но также сообщается, что уже на этой неделе королева продолжит выполнять «необременительные обязанности».Поклонники королевы и все ее подданные желают монарху скорейшего выздоровления!К слову, ранее появлялась информация о том, что у королевы появились проблемы с ногами.[QUIZ id=3472;]

Єлизавета II заразилася коронавірусом

  • 2022-02-20 15:18:13
  • перегляди: 0

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Reuters із посиланням на Букінгемський палац.

"Її Величність відчуває легкі симптоми, схожі на застуду, та розраховує продовжити нескладні обов'язки у Віндзорі протягом наступного тижня", - заявили у палаці.

95-річна королева продовжуватиме отримувати медичну допомогу та дотримуватися всіх відповідних вказівок лікарів.

Читайте також: Єлизавета II згодна, щоб Каміллу назвали королевою після коронації Чарльза

Як зазначає видання, 73-річний принц Чарльз, спадкоємець престолу, раніше цього місяця відмовився від участі в заході після того, як заразився коронавірусом удруге. Джерело в палаці повідомило, що лише кілька днів тому він зустрічався з королевою.

У 95-летней Елизаветы II обнаружили коронавирусную инфекцию

  • 2022-02-20 15:12:20
  • перегляди: 0

95-летняя королева Великобритании Елизавета II инфицировалась коронавирусом, проинформировала 20 февраля телекомпания ВВС со ссылкой на сообщение Букингемского двроца.По данным королевской семьи, у монархини "легкие симптомы простуды", и она намерена ближайшую неделю выполнять обязанности королевы в "легком" их варианте.

ВВС отмечает, что COVID-19 обнаружили у ряда людей, которые бывают в Виндзорском замке, где проживает Елизавета II.

Телекомпания подчеркивает, что королева делала прививки от коронавируса, первую вакцинацию она прошла в январе 2021 года.

10 февраля 2022 года стало известно, что коронавирусную инфекцию подтвердили у 73-летнего принца Чарльза, наследник престола, он заболел второй раз. Перед этим он два дня плотно общался с королевой.

14 февраля COVID-19 нашли и у жены принца Чарльза, герцогини Корнуольской Камиллы.

На Івано-Франківщині за добу медики проти COVID-19 вакцинували 691 людину

  • 2022-02-20 15:12:19
  • перегляди: 0

На Прикарпатті упродовж 19 лютого проти COVID-19 медики щепили 691 людину. Про це свідчать дані на сайті Ради національної безпеки та оборони України.

За добу в області першою дозою лікарі вакцинували 322 людини, другою — 369, додатковою — жодну. Усього першою дозою медики щепили 450 168 жителів, другою дозою вакцинували 418 236 людей, додатковою — 12.

Бустерною дозою на Івано-Франківщині за добу імунізувалися 90 прикарпатців. Всього ревакцинальною дозою лікарі щепили 8 315 людей.

На Івано-Франківщині першою дозою вакцини Comirnaty/Pfizer-BioNTech імунізували 2 539 дітей до 18 років, другою дозою — 1 929.

Згідно з даними, розміщеними на сайті Ради національної безпеки та оборони України, на Франківщині на 10 тис. населення двома дозами імунізувалися приблизно 30,5% жителів області, однією дозою — 32,85%.

Читайте також: Пункти та центри масової вакцинації на Івано-Франківщині: коли та де можна щепитисяНайбільше прикарпатців вакцинувалися препаратом Pfizer-BioNTech (43,4% тих, хто отримав першу дозу, та 45,8% людей, які імунізувалися другою дозою). Першою дозою вакцини компанії AstraZeneca щепилися 24,

5%, другою дозою — 21,1%. Найменше людей імунізувалися препаратом Moderna (9,1% — першою дозою, 10,2% — другою) і CoronaVac (23,1% і 22,9% відповідно).

Найбільше прикарпатців, яких медики щепили додатковою дозою, імунізувалися препаратом Pfizer-BioNTech — 72,6%.

90,9% жителів області також обрали Pfizer-BioNTech для введення бустерної дози.

Що відомоЗ 24 січня Івано-Франківщина перейшла у "червону" карантинну зону. Таке рішення ухвалили 21 січня на позачерговому засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Читайте також Медзаклади Івано-Франківщини майже на 60% заповнені хворими із COVID-19 Лідери та аутсайдери. Які темпи вакцинації проти COVID-19 у громадах Франківщини Івано-Франківська обласна дитяча лікарня на 100% заповнена хворими на COVID-19 Читайте нас у Telegram: головні новини Івано-Франківщини

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини й ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Користувачі акаунтів Google можуть заповнити форму тут. Ваші історії важливі для нас!

Королева Єлизавета II захворіла на COVID-19

  • 2022-02-20 15:12:17
  • перегляди: 0

Королева Великої Британії Єлизавети II отримала позитивний результат тесту на коронавірус.

Про це повідомляє Associated Press із посиланням на Букінгемський палац

Зазначається, що 95-річна королева відчуває легкі симптоми застуди, тому вона продовжить виконувати нескладні обов'язки у Віндзорі протягом найближчого тижня. Повідомляється, що Єлизавета II перебуватиме під наглядом лікарів та дотримуватиметься їх рекомендацій.

Британська королева отримала три щеплення від коронавірусу.

Що відомо У січні 2021 року королева Єлизавета II та її нині покійний чоловік герцог Единбурзький Філіп прищепилися від коронавірусу. У лютому 2021 року принц Уельський Чарльз і герцогиня Корнуольська Камілла отримали першу дозу вакцини проти коронавірусу. 22 жовтня у Букінгемському палаці повідомили, що королева Єлизавета II вперше за багато років провела ніч у лікарні. Після цього королева скасувала візит до Північної Ірландії та участь у присвяченій кліматичним змінам конференції COP26 у Глазго. Лікарі рекомендували Єлизаветі II відмовитися від регулярного вживання алкоголю, щоб зустріти 96-й день народження у квітні 2021 року в найкращій формі. Підписуйтесь на розсилку Суспільного – головні новини та тексти тижня в одному листі.

Читайте нас у Telegram: головні новини України та світу

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Користувачі аккаунтів Google можуть заповнити форму тут. Ваші історії важливі для нас!

Королівський приклад: хто з монархів і їхніх родичів вакцинувалися від COVID-19

  • 2022-02-20 15:12:16
  • перегляди: 0

Королева Єлизавета II і принц Філіп

Однією з перших щеплення від коронавірусу зробила королева Великої Британії Єлизавета II та її чоловік принц Філіп. На той момент монархині було 94 роки, а її чоловікові 99. Щеплення королеві і принцу робив їхній особистий лікар, який прибув до Віндзорського замку, де тоді проживали під час карантину Єлизавета II та її чоловік. На той момент у Великій Британії дали дозвіл на використання вакцини від коронавирусу компанії Pfizer BioNTech. Королівські офіційні особи заявляли тоді, що вони зробили рідкісний крок, прокоментувавши стан здоров'я монархині, щоб запобігти неточності і подальшим спекуляціям на цю тему. Ні королева, ні її чоловік не захворіли на коронавірус. Але, на жаль, герцог Единбурзький помер в квітні 2021 року, як заявили офіційно, причиною стала природна старість.

Принц Чарльз і герцогиня Камілла

Принц Чарльз і його дружина герцогиня Корнуольська отримали першу дозу вакцини від COVID-19 в лютому 2021 року. Щеплення Чарльз зробив, незважаючи на те, що за пів року до цього хворів на коронавірус. Він переніс захворювання в легкій формі,

а Камілла тоді не заразилася, оскільки вони перебували в ізоляції одне від одного.

Принц Вільям і герцогиня Кетрін

У травні 2021 року про вакцинацію повідомили принц Вільям і його дружина герцогиня Кембриджська Кетрін. На їхній сторінці в Instagram був опублікований знімок, де Кейт зображена під час отримання своєї першої дози вакцини від COVID-19 в лондонському Музеї науки. Принц Вільям хворів на коронавірус навесні 2020 року, і хвороба минала у нього не в дуже легкій формі. Кетрін і їхні діти тоді не заразилися.Повідомлялося, що король Іспанії Філіп VI вакцинувався влітку 2021 року, а його сестри — принцеси Олена і Христина навіть потрапили в скандал. Обурення в суспільстві викликав той факт, що жінки вакцинувалися позачергово в Абу-Дабі.

На той момент вакцин було ще мало і в першу чергу можливість вакцинуватися надавали людям старшого віку і медикам, а також тим, хто багато контактує з людьми. Тоді Королівський дім Іспанії відмовився коментувати історію з вакцинацією, а також повідомив, що король і його родина будуть вакциновані згідно з чергою, встановленою в Іспанії органами охорони здоров'я.

У січні 2021 король Норвегії Гаральд V і його 83-річна дружина королева Соня отримали перші дози вакцини від COVID-19 американської фірми Pfizer і її німецького партнера BioNTech. У заяві палацу тоді говорилося: "Його Величність король і Її Величність королева 13.01.2021 були вакциновані проти коронавірусу. Королівське подружжя отримає наступну вакцину через три тижні".

Серед членів норвезької королівської сім'ї в групі ризику перебуває 48-річна принцеса Метте-Маріт, дружина кронпринца Гокона. 2018 року у принцеси був діагностований хронічний фіброз легенів. Швидше за все, Метте-Маріт отримала також вакцину ще тоді, коли весь світ перебував в очікуванні на неї.

Записатися на вакцинацію проти COVID-19 вже сьогодні ви можете у свого сімейного лікаря або за телефоном контакт-центру МОЗ 0-800-602-019. Більше про вакцинацію ви можете дізнатися на сайті vaccination.covid19.gov.ua.

Читайте також:

Все, що потрібно знати про вакцинацію від COVID-19

Вакцинація дітей від COVID-19: кого, коли і чим

Вакцини, що змінили історію світу: які хвороби переможені і коли з'явиться щеплення від ВІЛ

Коронавірус в Ужгороді. Актуальна статистика підтверджених випадків Covid-19

  • 2022-02-20 15:09:24
  • перегляди: 0

Станом на неділю, 20 лютого, кількість мешканців Ужгорода, у яких підтвердився діагноз коронавірус Covid-19 від початку пандемії – 20 984 (+106 за минулу добу).

Загалом по Закарпатській області – 111 164 (+275 за попередню добу).

Смерті по місту – 457 (+3).

Смерті по області – 2 700 (+9).

Вилікувалися в Ужгороді – 16 955 (+17).

Вилікувалися в області – 91 518 (+160).

Вакцинували в області – 369 435 (+242).

Усього в Україні за даними ЦГЗ 4 720 771 (+17 448) людей захворіло, 104 518 (+152) померло, 3 938 459 (+11 963) вилікувалися.

У королевы Британии обнаружили коронавирус: что известно

  • 2022-02-20 15:09:20
  • перегляди: 0

У Елизаветы II обнаружили коронавирусную болезнь. Представитель Букингемского дворца сообщил СМИ, что тест королевы на COVID-19 положительный. Пока она чувствует себя хорошо, у нее есть симптомы легкой простуды. Об этом пишет BBC.Монархиня не будет уклоняться от выполнения своих обязанностей в Виндзоре в течение следующей недели. Сообщается, что она будет соблюдать рекомендации врачей. Ранее коронавирус обнаружили у ее старшего сына принца Уэльского, который болеет уже второй раз. А вот его жена, герцогиня Корнуольская, заболела в январе 2022 впервые. Также известно, что у многих лиц из окружения королевы раньше обнаруживали коронавирус. От COVID-19 королева вакцинировалась еще в 2021 году в Сандрингем Хаусе. В королевской семье есть свои врачи. Медик, заботящийся о здоровье королевы, Хью Томас, является консультантом больницы Святой Марии в Лондоне. Профессор Имперского колледжа Лондона Хью Томас ответственен за здоровье всей королевской семьи. Недавно королева отметила 70-летний платиновый юбилей на троне. В преддверии которого монархиня встретилась с благотворителями на публичной акции. Как сообщал портал "Комментарии", Елизавета II официально объявила имя следующей королевы Великобритании. Об этом говорится в сообщении Букингемского дворца, посвященном 70-летнему юбилею монарха на королевском троне. В сети раньше ходили слухи, что этот титул достанется супруге принца Уильяма Кейт Миддлтон, но нет, Елизавета II хочет, чтобы титул королевы-консорта получила герцогиня Корнуольская Камилла после того, как ее сын Чарльз сойдет на престол.

У королеви Великої Британії Єлизавети ІІ виявили коронавірус

  • 2022-02-20 15:06:17
  • перегляди: 0

У королеви Великої Британії тест на Covid-19 показав позитивний результат

Про це повідомляє ВВС з посиланням на Букінгемський палац.

Як йдеться у дописі, 95-річна королева відчуває легкі симптоми застуди.

Вона розраховує продовжити виконувати нескладні обов’язки у Віндзорі протягом найближчого тижня.

Як зазначили представники Єлизавети II, вона контактувала зі своїм старшим сином, принцом Чарльзом, у якого десять днів тому також було виявлено COVID-19.

Повідомляється, що Єлизавета II отримуватиме медичну допомогу і дотримуватиметься всіх рекомендацій лікарів.

Довідка.

Єлизавета ІІ вже 70 років на британському троні.

6 лютого 1952 року королівський престол Великої Британії і Співдружності посіла, після смерті батька, 25-річна Єлизавета II.

95-річна Єлизавета II заразилась коронавірусом

  • 2022-02-20 14:57:15
  • перегляди: 0

95-річна королева Великої Британії Єлизавета II отримала позитивний результат тесту на Covid-19 у неділю.
Про це повідомили у Букінгемському палаці, пише "Європейська правда" з посиланням на BBC.
У палаці розповіли, що королева відчуває "легкі симптоми застуди", але планує продовжити виконувати свої "легкі обов'язки" у Віндзорі протягом наступного тижня.

"Вона продовжуватиме отримувати медичну допомогу і буде дотримуватися всіх відповідних рекомендацій", - йдеться в повідомленні палацу.
Палац зазвичай приховує інформацію про здоров'я королеви, але раніше підтвердив, що її повністю вакциновано від Covid-19.
Відомо, що у Віндзорського замку, де проживає королева, у багатьох людей був позитивний результат.
Ця новина з'явилася після того, як принц Чарльз, старший син і спадкоємець королеви, отримав позитивний результат тесту 10 лютого через два дні після зустрічі зі своєю матір'ю у Віндзорському замку.
Нещодавно королева стала монархом, який найдовше править у королівстві - 70-річчя правління відзначали 6 лютого.
Підписуйтеся на Telegram-канал "Європа тут" з найцікавішим від ЄвроПравди

Єлизавета II захворіла на коронавірус

  • 2022-02-20 14:57:13
  • перегляди: 0
Королева Великої Британії Єлизавета II отримала позитивний результат теста на коронавірус.У Букінгемському палаці заявили, що монарх має "легкі

95-летняя королева Елизавета II заразилась коронавирусом

  • 2022-02-20 14:51:15
  • перегляди: 0

У 95-летней королевы Елизаветы II выявили коронавирус. Об этом сообщает BBC.

Как сообщили в Букингемском дворце, королева испытывает легкие симптомы простуды, но рассчитывает продолжить исполнять свои обязанности в Виндзоре на следующей неделе.

"Она будет продолжать получать медицинскую помощь и следовать всем соответствующим указаниям", — сказано в сообщении.

Ранее «Судебно-юридическая газета» писала, что Елизавета II выпустит в продажу парфюм для собак.

Также сообщалось, что Елизавета II лишила своего сына всех званий и королевского покровительства.

Подписывайтесь на наш telegram-канал t.me/sudua и на Youtube Право ТВ, а также на нашу страницу в Facebook, Viber и в Instagram, чтобы быть в курсе самых важных событий.

Минулої доби 90 прикарпатців провакцинувались бустерною дозою

  • 2022-02-20 14:51:14
  • перегляди: 0

За минулу добу в Україні щеплення провели 29 528 особам, з них 793 – прикарпатцям. Про це повідомляють на сайті vaccination.covid19, пише Ратуша. Від початку вакцинації щеплення провели 15 675 594 українцям. В Івано-Франківській області від коронавірусу провакцинували 876 931 людину, з них 450 168 отримали першу дозу вакцини, 418 236 – другу. Крім того, додатковою дозою вакцинувались 212 прикарпатців, ще 8 225 – бустерною. ДО ТЕМИ: У МОЗ розказали, як розпізнати перші ознаки штаму “Омікрон” у дітей Довідка: Бустерна доза – це доза, яку вводять, щоб посилити ефективність вакцини, яка з часом знижується. Додаткова доза – це доза, яку вводять, щоб убезпечити людей, у яких через тяжкі хвороби дві дози вакцини можуть не дати належного захисту. Нагадаємо, 25 лютого Івано-Франківщина отримала 22 000 доз вакцини від Covid-19. Перше протикоронавірусне щеплення серед жителів області провели завідувачці відділення екстреної медичної допомоги Надвірнянської ЦРЛ Лесі Возняк. 4 березня міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків в центральній міській клінічній лікарні зробив щеплення від COVID-19. В перший день вакцинації, 1 березня, провели щеплення міністру охорони здоров’я України Максиму Степанову, а вже наступного дня вакцинувався Президент України Володимир Зеленський. 16 березня щеплення від COVID-19 підтримали релігійні лідери України, їх провакцинували в прямому ефірі. А 20 березня щеплення отримали священнослужителі Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ.